GO! Basisschool Bisterveld geeft de eerste spadesteek op de werf in Lier

Op dinsdag 4 oktober maakten de leerlingen van het tweede leerjaar van GO! Basisschool Bisterveld uit Kessel (Nijlen) kennis met het nieuwbouwproject Olivia. We startten de namiddag met een korte infosessie in de klas. De beroepen, de voertuigen en de verschillende fases van projectontwikkeling werden hier verduidelijkt. Nadien kregen alle kinderen een hesje om de jas en trokken ze samen met de projectmanager richting de werf in de Paul Krugerstraat in Lier.

Een bezoek aan de bouwwerf van Olivia

Bij Brody vernoemen we onze projecten steeds naar de namen van de kinderen van onze werknemers. Het klasje van ‘de enige echte’ Olivia, de dochter van onze CFO, mocht dan ook niet ontbreken bij de symbolische eerste spadesteek. Samen met burgemeester Rik Verwaest, gaven de leerlingen van Bisterveld het startschot voor de bouw van 50 gezinsappartementen en 19 levensloopbestendige appartementen rond een autoluw binnenplein. Dat leverde een memorabel moment en heel wat persbelangstelling op.

Interesse in een BEN-appartement in Lier?

Wacht niet te lang! Residentie Olivia werd reeds voor 40% verkocht. Daarbij kan je tijdelijk profiteren van een flinke btw-verlaging. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, betaal je tot 31 december 2022 maar 6% btw, in plaats van de gebruikelijke 21%. Vraag meteen meer informatie aan via onze website.