Wij zijn Brody: 22 doodgewone mensen (met een passie voor vastgoed)

Je leefwereld is dynamisch en uitdagend, je vastgoed moet hier dan ook een essentieel en waardevol onderdeel van uitmaken. Je eigen woning wil je kunnen vormen tot een veilige en verwelkomende thuis voor je familie en vrienden, helemaal op maat van jouw levensstijl.

Jouw investeringsvastgoed wil je laten renderen zonder zorgen. Je bedrijfscultuur wil je maximaal kunnen beleven in een bereikbare en flexibele kantooromgeving. Je hebt gelijk als je daarbij geen compromissen wilt maken en voluit kiest voor je dromen en ambities. Daarom zet Brody als betrouwbare partner maximaal in op het gepassioneerd ontwikkelen en aanbieden van vastgoed met een meer waarde, in alle betekenissen van het woord. Je woning of kantoor bij Brody, dat is immers meer dan een verzameling stenen. Het is een keuze voor het beleven van jouw levensstijl in hoogkwalitatief vastgoed in alle comfort, met de grootste zorg ontwikkeld door een team van betrokken specialisten.

In 1996 wist ondernemer en visionair Relly Brody al dat investeren in vastgoed de ideale belegging is. Brody Projectontwikkeling & Investeringen is sindsdien van trendsetter uitgegroeid tot dé referentie in vastgoedontwikkeling in Vlaanderen en Brussel.

Soms doe je liever geen water bij de wijn. Als het gaat over je woondroom, bijvoorbeeld. Wanneer je zoekt naar het juiste appartement, de slimste investering of de kantoorruimte waarin jouw bedrijf ongeziene hoogtes bereikt. Dan wil je een keuze maken waar je je goed bij voelt. Dan wil je geen compromissen sluiten.

En wij ook niet: er zijn bepaalde standaarden waar we bij Brody niet vanaf wijken. De prijs-kwaliteit van onze nieuwbouwwoningen, bijvoorbeeld. De woonoppervlaktes van onze appartementen, de toekomstgerichtheid van onze locaties, of de kwaliteit van onze materialen.

Want ja, Brody is een team van 22 ervaren vastgoedspecialisten, maar in de eerste plaats zijn we vooral mensen. We hebben zelf ooit achter onze computer gezeten, zoals jij nu, en gezocht naar de gedroomde woning, investering of kantoorruimte.

Veel brochures, websites en werfbezoeken later, hebben we de ervaring om jou écht te helpen. We willen luisteren, we willen jouw verhaal horen, en dan samen naar dé oplossing zoeken. We hebben ongelooflijk veel goesting om samen met jou de woning van je dromen te bouwen. Jij ook?

Kiezen voor Brody, da’s kiezen voor …

·       Vastgoed met meer waarde

·       22 gedreven vastgoed-experts

·       25 jaar ervaring

·       Een zorgeloze ervaring

Waarom onze aanpak zo anders is

Je wilt een woning waarin je op je gemak bent, waar je je thuis voelt. Een warm nest, een plek om samen met vrienden en familie mooie herinneringen te beleven. Kortom: een woning op maat van jou en je naasten. En net daarom ben je bij Brody aan het juiste adres.

Wanneer we bij Brody onze schouders onder een nieuw project zetten, dan kijken we naar de lange termijn. We ontwikkelen alleen maar vastgoed met meer waarde. We bouwen alleen maar woningen waarin we zelf zouden willen wonen, op plekken waar we ons zelf goed zouden voelen.

Het resultaat: zo’n 1500 tevreden klanten, and counting. Nu jij nog.

Je thuis is geen plek. Je thuis is een gevoel.

Van nieuwbouwappartement tot kantoor

Wil jij …

  • … zelf mee nadenken over de woning van je dromen?
  • … een assistentiewoning met maximaal comfort?
  • … je vastgoed zorgeloos laten renderen?
  • … je bedrijfscultuur beleven in een flexibele kantooromgeving?

Wat je ook zoekt: bij Brody staan we te popelen om het er met jou over te hebben. Want jouw woning, kantoor of investering is voor ons méér dan een verzameling stenen. Het is voor ons een kans om jouw levensweg mee uit te stippelen. Om je de kwaliteit te bieden die je zoekt. Zonder compromissen.