Maak kennis met het Brody team

Onze 22 vastgoedspecialisten

Relly Brody

Chairman
In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde en begeleidde Relly Brody duizenden appartementen. Als bedrijfsrevisor met een MBA in Financiën bouwde hij een uitgebreid portfolio uit met commercieel vastgoed.

Ran Ancho

CEO
Ran Ancho werkte als Senior Executive Manager bij internationale en Fortune 500-bedrijven. Hij is specialist in internationale transformaties en succesvol management. Ran is advocaat en behaalde een bachelor FBA.

Geert Deckers

CFO
Als CFO stuurt Geert het financiële team aan, alsook de strategie en financiering van de groep. Geert bekleedde management functies bij internationale groepen.

Claude Labeeuw

COO / Directeur Projectontwikkeling
Claude stroomlijnt de organisatie en bouwt mee aan de strategie. Hij leidt de activiteiten in de projectontwikkeling en onderzoekt de nieuwe investeringsopportuniteiten.

Wim Coppens

COO Real Estate Investments
Wim behaalde een Master in Real Estate en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beheer en de ontwikkeling van commercieel en residentieel vastgoed. Hij ontfermt zich over kantoorverhuur.

Christophe Lejeune

Sales & Marketing Director
Christophe werkte jarenlang in een reclamebureau dat thuis was in vastgoedcommunicatie. Hij bouwt mee aan de marketing- en verkoopsstrategie van Brody.

Koen Casteleyn

Technisch Directeur
Koen is een Industrieel Ingenieur met een master in Projectmanagement. Met zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring in de sector, stuurt hij onze technische ploeg.

Elke Weynen

Legal Manager / Counsel
Elke stuurt het juridische team aan. Zij werkte meer dan 10 jaar als notarieel juriste. Zij is verantwoordelijk voor alles mbt. het vastgoed- en vennootschapsrecht (juridisch advies, oplossingen en bijstand).

Sebastian Rubin

Head of Sales
Sebastian is erkend BIV makelaar en verkocht recent zijn participatie in het makelaarskantoor Walls na een zeer succesvolle periode van 5 jaar als vennoot. Vandaag stuurt hij ons intern sales team aan.

Sonja Van Pelt

Accounting Manager
Sonja behaalde een bachelor boekhouding en werkte als finance en administration specialiste bij KMO’s. Zij staat in voor de boekhouding.

Karla Mann

Vermogensbeheerder
Karla maakt sinds 2002 deel uit van Brody Groep. Vandaag staat ze in voor de verkoop van projecten en het beheer van de residentiële eigendommen. Haar opleiding handelsstudies komt elke dag goed van pas.

Ben Theuns

Controller
Ben studeerde af in Accountancy & Fiscaliteit. Als controller draagt hij bij in de boekhouding en rapportering binnen Brody Groep. Zijn allround ervaring in boekhouding en controlling deed hij op in diverse sectoren.

Denis Bastin

Property & Facility Manager
Denis behaalde een diploma in technische wetenschappen. Hij werkte voordien als building manager bij een vastgoedkantoor. Nu staat hij in voor het technisch beheer van de Brody panden in portefeuille.

Wendy Meyers

Finance Team Lead Residentiële Nieuwbouw
Wendy biedt ondersteuning voor juridische zaken aan de bedrijfsjuriste en is daarnaast ook assistente van het management team.

Nathalie Claeys

Projectadviseur
Nathalie blonk uit als erkend en succesvol vastgoedmakelaar en vervoegde zich vervolgens bij ons team. Haar enthousiasme geeft de verkoop een flinke boost.

Ward De Schepper

Project Manager
Ward was verantwoordelijke aankoop, voor- en nacalculaties bij een bouwfirma, en is vandaag projectmanager. Als bachelor Bouwkunde zijn projectontwikkeling, de financiële en de technische aspecten zijn ding.

Eric Vercammen

Project Manager
Eric deed 5 jaar ervaring op als architect en ging vervolgens aan de slag als projectleider bouw. Hij ondersteunt zowel de ontwikkeling als de uitvoering van onze nieuwbouwprojecten.

Birgit Mariën

Assistant Project Manager
Birgit behaalde een bachelor interieurarchitectuur en heeft jaren ervaring als projectverantwoordelijke. Ze ondersteunt het technisch team.

Manon Lepoutre

Junior Online Marketeer
Manon heeft een passie voor social media en een stevige dosis creativiteit. Met een diploma Cross Media Management op zak, ontfermt ze zich over onze online marketing.

Emilia Kint

Junior Asset Manager
Emilia genoot een opleiding in Communicatie en promoveerde recent tot Junior Asset Manager. Ze treedt op als vertegenwoordiger van de eigenaar.

Anne Mampaey

Dossierbeheerder Residentiële nieuwbouw
Anne bouwt ervaring op in financiën en verzorgt onze boekhouding. Haar spontaniteit en hands-on-aanpak zijn aanstekelijk.

Daphné D'Havé

Dossierbeheerder Investment Properties
Daphné behaalde een bachelor accountancy-fiscaliteit en is verantwoordelijk voor het dossierbeheer van onze vastgoed investeringen.

Thai Binh Ho Van

Marketing coördinator
Thai Binh heeft 5 jaar ervaring als marketeer en ontfermt zich als marketing coördinator over onze offline communicatie.

Wil je ook deel uitmaken van dit opbouwende team? Bekijk dan snel onze vacatures.