Maak kennis met het Brody team

Onze 22 vastgoedspecialisten

Relly Brody

Chairman
In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde en begeleidde Relly Brody duizenden appartementen. Vervolgens bouwde hij een uitgebreid portfolio uit met commercieel vastgoed.

Ran Ancho

Director
Ran Ancho werkte als Senior Executive Manager bij internationale en Fortune 500-bedrijven. Hij is specialist in internationale transformaties en succesvol management. Ran is advocaat en behaalde een bachelor FBA.

Claude Labeeuw

CEO
Claude volgt na 5 jaar als COO bij BRODY Ran Ancho op die actief blijft als bestuurder. Claude behaalde een ingenieursdiploma en een MBA. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in leidinggevende functies in vastgoed.

Geert Deckers

CFO
Als CFO stuurt Geert het financiële team aan, alsook de strategie en financiering van de groep. Geert bekleedde management functies bij internationale groepen.

Christophe Lejeune

Sales & Marketing Director
Christophe werkte jarenlang in een reclamebureau dat thuis was in vastgoedcommunicatie. Hij bouwt mee aan de marketing- en verkoopsstrategie van Brody.

Wim Thomas

Head of Real Estate
Wim is een specialist in kantoorgebouwen en commercieel onroerend goed en hij bouwde door de jaren heen een sterk netwerk op. Hij is de leider van ons hands-on team voor kantoorbeheer.

Stefan Goossens

Technisch Directeur
Stefan heeft een master bouwkunde én architectuur. Met zijn ervaring in de sector en een stevige dosis enthousiasme , stuurt hij onze technische ploeg

Elke Weynen

Legal Manager / Counsel
Elke stuurt het juridische team aan. Zij werkte meer dan 10 jaar als notarieel juriste. Zij is verantwoordelijk voor alles mbt. het vastgoed- en vennootschapsrecht (juridisch advies, oplossingen en bijstand).

Sonja Van Pelt

Accounting Manager
Sonja behaalde een bachelor boekhouding en werkte als finance en administration specialiste bij KMO’s. Zij staat in voor de boekhouding.

Karla Mann

Vermogensbeheerder
Karla maakt sinds 2002 deel uit van Brody Groep. Vandaag staat ze in voor de verkoop van projecten en het beheer van de residentiële eigendommen. Haar opleiding handelsstudies komt elke dag goed van pas.

Wendy Meyers

Klantencoördinator
Wendy biedt ondersteuning voor juridische zaken aan de bedrijfsjuriste en is daarnaast ook assistente van het management team.

Nathalie Claeys

Projectadviseur
Nathalie blonk uit als erkend en succesvol vastgoedmakelaar en vervoegde zich vervolgens bij ons team. Haar enthousiasme geeft de verkoop een flinke boost.

Sven Vanholst

Projectadviseur
Sven is erkend BIV makelaar en heeft een bachelor financie- en verzekeringswezen met specialisatie vastgoed (PXL Hasselt).

Eric Vercammen

Project Manager
Eric deed 5 jaar ervaring op als architect en ging vervolgens aan de slag als projectleider bouw. Hij ondersteunt zowel de ontwikkeling als de uitvoering van onze nieuwbouwprojecten.

Bastiaan Couperus

Project Manager
Bastiaan heeft een Master Architectuur en werkte voorheen als Architect en als Construction Manager. Vandaag ondersteunt hij team Design & Build.

Birgit Mariën

Assistant Project Manager
Birgit behaalde een bachelor interieurarchitectuur en heeft jaren ervaring als projectverantwoordelijke. Ze ondersteunt het technisch team.

Anne Mampaey

Dossierbeheerder Residentiële nieuwbouw
Anne bouwt ervaring op in financiën en verzorgt onze boekhouding. Haar spontaniteit en hands-on-aanpak zijn aanstekelijk.

Manon Lepoutre

Digital Marketeer
Manon heeft een passie voor social media en een stevige dosis creativiteit. Met een diploma Cross Media Management op zak, ontfermt ze zich over onze online marketing.

Thai Binh Ho Van

Marketing coördinator
Thai Binh heeft 5 jaar ervaring als marketeer en ontfermt zich als marketing coördinator over onze offline communicatie.

Anton Spits

Financial Analyst
Anton evalueert onze groepsresultaten en biedt ondersteuning aangaande alle financiële kwesties, waaronder project rapporteringen, kredietdossiers, cashflowplanningen, forecasts, budgetten en zoveel meer.

Emma Proost

Junior Property & Facility Manager
Met een Bachelor Rechtspraktijk op zak en een eerste ervaring in de vastgoedsector, vervoegt Emma ons tof team als Junior Property Manager.

Wil je ook deel uitmaken van dit opbouwende team? Bekijk dan snel onze vacatures.