Maak kennis met het Brody team

Onze 15 vastgoedspecialisten

Relly Brody

Chairman
In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde en begeleidde Relly Brody duizenden appartementen. Vervolgens bouwde hij een uitgebreid portfolio uit met commercieel vastgoed.

Claude Labeeuw

CEO
Claude behaalde een ingenieursdiploma en een MBA. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in leidinggevende functies in vastgoed.

Graziëlla Spiessens

CFO
Met trots melden wij dat Graziëlla werd aangesteld als nieuwe CFO van Brody. Met een master handelsingenieur, accounting and finance op zak, ontplooide ze zich de afgelopen jaren tot een specialist in projectontwikkeling.

Elke Weynen

Chief Legal Officer
Elke stuurt het juridische team aan. Zij werkte meer dan 10 jaar als notarieel juriste. Zij is verantwoordelijk voor alles mbt. het vastgoed- en vennootschapsrecht (juridisch advies, oplossingen en bijstand).

Sonja Van Pelt

Accounting Manager
Sonja behaalde een bachelor boekhouding en werkte als finance en administration specialiste bij KMO’s. Zij staat in voor de boekhouding.

Karla Mann

Vermogensbeheerder
Karla maakt sinds 2002 deel uit van Brody Groep. Vandaag staat ze in voor de verkoop van projecten en het beheer van de residentiële eigendommen. Haar opleiding handelsstudies komt elke dag goed van pas.

Nathalie Claeys

Projectadviseur
Nathalie blonk uit als erkend en succesvol vastgoedmakelaar en vervoegde zich vervolgens bij ons team. Haar enthousiasme geeft de verkoop een flinke boost.

Sven Vanholst

Projectadviseur
Sven is erkend BIV makelaar en heeft een bachelor financie- en verzekeringswezen met specialisatie vastgoed (PXL Hasselt).

Eric Vercammen

Project Developer
Eric deed 5 jaar ervaring op als architect en ging vervolgens aan de slag als projectleider bouw. Hij ondersteunt zowel de ontwikkeling als de uitvoering van onze nieuwbouwprojecten.

Koen Casteleyn

Project Manager
Koen behaalde een diploma Industrieel ingenieur en een diploma Projectmanagement. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector vervoegt hij ons technisch team.

Manon Lepoutre

Marketing Manager
Manon heeft een passie voor social media en een stevige dosis creativiteit. Met een diploma Cross Media Management op zak, ontfermt ze zich over de marketing van Brody.

Birgit Mariën

Assistant Project Manager
Birgit behaalde een bachelor interieurarchitectuur en heeft jaren ervaring als projectverantwoordelijke. Ze ondersteunt het technisch team.

Anton Spits

Financial Analyst
Anton evalueert onze groepsresultaten en biedt ondersteuning aangaande alle financiële kwesties, waaronder project rapporteringen, kredietdossiers, cashflowplanningen, forecasts, budgetten en zoveel meer.

Wil je ook deel uitmaken van dit opbouwende team? Bekijk dan snel onze vacatures.