Maak kennis met het Brody team

Onze 15 vastgoedspecialisten

Relly Brody

Chairman
In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde en begeleidde Relly Brody duizenden appartementen. Vervolgens bouwde hij een uitgebreid portfolio uit met commercieel vastgoed.

Claude Labeeuw

CEO
Claude behaalde een ingenieursdiploma en een MBA. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in leidinggevende functies in vastgoed.

Graziëlla Spiessens

CFO
Met trots melden wij dat Graziëlla werd aangesteld als nieuwe CFO van Brody. Met een master handelsingenieur, accounting and finance op zak, ontplooide ze zich de afgelopen jaren tot een specialist in projectontwikkeling.

Elke Weynen

Chief Legal Officer
Elke stuurt het juridische team aan. Zij werkte meer dan 10 jaar als notarieel juriste. Zij is verantwoordelijk voor alles mbt. het vastgoed- en vennootschapsrecht (juridisch advies, oplossingen en bijstand).

Karla Mann

Vermogensbeheerder
Karla maakt sinds 2002 deel uit van Brody Groep. Vandaag staat ze in voor de verkoop van projecten en het beheer van de residentiële eigendommen. Haar opleiding handelsstudies komt elke dag goed van pas.

Nathalie Claeys

Projectadviseur
Nathalie blonk uit als erkend en succesvol vastgoedmakelaar en vervoegde zich vervolgens bij ons team. Haar enthousiasme geeft de verkoop een flinke boost.

Sven Vanholst

Projectadviseur
Sven is erkend BIV makelaar en heeft een bachelor financie- en verzekeringswezen met specialisatie vastgoed (PXL Hasselt).

Koen Casteleyn

Technisch directeur projectontwikkeling
Koen behaalde een diploma Industrieel ingenieur en een diploma Projectmanagement. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector vervoegt hij ons technisch team.

Wannes De Wit

Accountant
Als dossierbeheerder staat Wannes in voor al onze ontwikkelingsprojecten in Vlaanderen en Brussel.

Gudrun Lanoote

Accountant
Als dossierbeheerder staat Gudrun in voor onze investeringsportfolio in Vlaanderen en Brussel. Ze vervoegt ons megatof finance team.

Liesa Verheyden

Office en Marketing Assistent
Liesa heeft een passie voor digitale marketing, events en sociale media. Ze heeft een diploma Event & Project Management en heeft ervaring in digital marketing. Liesa ontfermt zich over de office en marketing taken bij Bordy.

Caroline Arts

Projectonwikkelaar
Caroline deed 4 jaar ervaring op als ir.-architect bij B-architecten. Ze ondersteunt zowel de ontwikkeling als de uitvoering van onze projecten bij Brody.

Jan De Keuster

Accountant
Jan, onze ervaren boekhouder, schittert met 20 jaar expertise en een indrukwekkende bachelor in Financie- en Verzekeringswezen, Accountancy-Fiscaliteit en Bedrijfseconomie en -management. Een echte specialist die ons team naar succes zal leiden.

Wil je ook deel uitmaken van dit opbouwende team? Bekijk dan snel onze vacatures.