Investeren in vastgoed

Zekerheid en rendement

U weet dat rendement en zekerheid dé voordelen van beleggingsvastgoed zijn. Of u hebt net ontdekt dat sparen meestal verliezen is, gelet op de lage intresten en inflatie. Misschien staat u al eens stil bij uw pensioen en creëert u door te beleggen in vastgoed een mooi aanvullend inkomen. Strategische redenen genoeg dus, om voor beleggingsvastgoed te kiezen.

Maar waarom zou u voor Brody kiezen?

Bij het investeren in vastgoed hebt u eigenlijk maar één doel voor ogen: maximaal rendement zonder zorgen. Bij Brody beseffen wij maar al te goed dat enkel oogstrelende architectuur en deskundige uitvoering onvoldoende zijn om uw beleggingsvastgoed echt maximaal te laten renderen.

Daarom bouwt Brody enkel op toplocaties. Ons team vastgoed- en beleggingsadviseurs zet zich bovendien 100% in voor klanten zoals u, die doordacht willen beleggen in vastgoed. Als investeringspartner met 22 jaar ervaring vertegenwoordigt Brody ruim 300 miljoen investeringswaarde. Wij verdienden al het vertrouwen van meer dan 1000 investeerders, onder meer dankzij de zeer hoge bezettingsgraad.

Concrete vastgoedopportuniteiten

U bent uniek, ook als belegger. Bovendien is investeren in vastgoed een belangrijke beslissing. Daarom verdient u volop de aandacht van onze vastgoedspecialisten en ervaren beleggingsadviseurs. Zowel de ervaren investeerder als diegene die start met beleggen in vastgoed krijgt bij Brody persoonlijke begeleiding en professioneel advies op maat.

Het ideale beleggingsvastgoed voor ieders budget en doelstelling vinden we in onze uitgebreide portefeuille van nieuwbouwprojectenassistentiewoningen, commercieel en ander vastgoed.

Doordacht investeren in beleggingsvastgoed

BRODY gaat bij het bouwen of aanbieden van beleggingsvastgoed nooit over één nacht ijs. Integendeel, we starten onze projecten enkel op locaties waar wij rotsvast in geloven. Studies over de omgeving en groeimogelijkheden onderbouwen onze keuze. U kan investeren in vastgoed in gevestigde waarden zoals A-locaties of in opkomende, beloftevolle buurten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Locatie, locatie, locatie: deze voorwaarde voor succesvol beleggen in vastgoed begreep ondernemer Relly Brody al in 1996.

Samen stellen we een verantwoorde investeringsstrategie op die perfect bij u past, natuurlijk steeds gericht op maximaal rendement. We bestuderen hoe het hefboomeffect van geleend kapitaal uw rendement naar een hoger niveau kan stuwen. Successieplanning, advies over gesplitste aankoop, aankopen via vennootschap,… U mag rekenen op deskundige raadgeving. Zo realiseert BRODY voor u meerwaarde en laat u volop genieten van hoge huuropbrengsten.

 

Alternatief voor onzekere beurs

Als ervaren investeerder weet u dat de beurs een grillige minnares of minnaar is. Hoge beurswinsten zijn mogelijk, maar een koude douche zoals een crash loert altijd om de hoek.

Het komt er dan ook op aan om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren, niet alle eieren in één mand te leggen (zoals uw ouders het misschien zouden verwoorden).

Door te beleggen in vastgoed kiest u voor een investering zonder risico, voor zekerheid. Vastgoed is immers fysiek, tastbaar en kan niet zomaar verdwijnen zoals beurswaarden als sneeuw voor de zon. Doordat het deskundig bouwteam van Brody enkel kwaliteitsmaterialen en professionele werklui inzet zijn de waardevastheid en meerwaarde van uw investering verzekerd. Bovendien is deze zekerheid gekoppeld aan rendement in de vorm van mooie, maandelijkse huuropbrengsten.

Starten met investeren in vastgoed, wij helpen u op weg.

Wenst u ook veilig en succesvol te beleggen in vastgoed op A-locaties? Brody is de investeringspartner waar u op kan bouwen. We kijken er naar uit om voor u de handen uit de mouwen te steken.

Gratis informatiebrochure over investeren in vastgoed

Alles wat u wilt weten over investeren in vastgoed hebben we gebundeld in een handige informatiebrochure.

mockup whitepaper investeren in vastgoed