Top! We hebben gekregen waarvoor we getekend hadden.

Rated 5 out of 5

Katleen en Kris kochten een appartement in het nieuwbouwproject Consilio. Een kleinschalig complex met vier laagbouwgebouwen, rond een parktuin in het Oost-Vlaamse Eeklo.

 

“De brochure van project Consilio was verbluffend, net zoals de verkoopster. Karla toonde veel inzicht in de zaken en gaf ons toch een vrij compleet overzicht, zonder opdringerig te zijn.” Al snel kozen ze voor een 2-slaapkamerappartement op het gelijkvloers. Zo genoten ze van een privé terras en tuin en daarbij ook een parkeerplaats.

“De verdere communicatie met Brody verliep professioneel, net zoals de afspraken met de bouwheer.” Een goede communicatie is essentieel bij de aankoop van een woning. Uiteindelijk koop je toch een gebouw dat nog niet bestaat. Dan is het fijn om te weten dat de werken nauwlettend worden opgevolgd en gecommuniceerd.

Consilio werd intussen opgeleverd en wij namen opnieuw contact op met de kersverse bewoners. Een aangename samenwerking is mooi meegenomen, maar je betaalt uiteindelijk voor resultaat. Katleen en Kris zijn enthousiast. “Top! We hebben gekregen waarvoor we getekend hadden. Als jullie nog een project zouden hebben in de toekomst, in de omgeving van Melle, Merelbeke, Heusden… een zoon van ons is hierin geënteresseerd.”

Ga terug naar het overzicht