Eeklo

Luxe parkappartementen

Wonen in het groen met een heerlijk zicht. Dat is Consilio in Eeklo. Het unieke woonproject in de Katoenstraat combineert eigentijdse toparchitectuur met hedendaagse appartementen aan de rand van de stad. Omgeven door een nieuw aangelegd park kom je hier heerlijk tot rust. Met zonnige terrassen en tuinen profiteer je maximaal van het zicht en de groene omgeving.

Comfortabele nieuwbouwappartementen

43 appartementen in een unieke parkomgeving. Consilio combineert de voordelen van de stad met de rust van de natuur. Elk appartement telt 2 of 3 slaapkamers en varieert in oppervlakte: van 86 tot 111 vierkante meter. In welke residentie je je ook thuis voelt, licht en ruimte zijn altijd een constante. Met grote glaspartijen geniet je van heerlijk natuurlijk licht. Van ’s morgens tot ’s avonds. Op elk moment van de dag geniet je van het zicht op het park vanuit je appartement.

Spelen met hoogte en reliëf. Consilio bestaat uit 4 residenties, elk uniek op hun eigen manier. Door de afwisselende bouwlagen en de hoogteverschillen ontstaat een rustgevende en toch dynamische omgeving. Elke residentie in het Consilio-project blinkt uit door de hedendaagse architectuur in combinatie met hoogstaande afwerkingen. Een heerlijk kleurenspel van wit en grijs in de gevels benadrukt de unieke uitstraling van de woonomgeving.De keuze voor terrassen in beton benadrukt de focus op duurzame en tijdloze materialen. Creatieve vormen en afgemeten lijnen creëren een grote visuele rust. Afgewerkt met luchtige balustrades in glas en zwart schrijnwerk zorgt de architectuur voor een mooi schouwspel voor zowel bewoners als voor bezoekers.

5 troeven van Consilio

  • Prijzen vanaf 224.375 euro
  • Gelegen in aangelegd park
  • 2 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 93 tot 94m2
consilio te koop eeklo living
Bekijk hier
de video

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in een aangelegd park te Eeklo

oranje pointer brody

Vlakbij het centrum van Eeklo en toch rustig. De omgeving van Consilio ademt rust en ruimte. De organische inplanting van de gebouwen wordt mooi afgewisseld met een uniek aangelegd park.

Met glooiende grasperken, hoog- en laagstammige bomen en vooral een uitgestrekte vijver geniet je van je eigen stukje natuur die uitblinkt in sfeer.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,56%RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Nathalie Claeys

Klantenbegeleider Consilio

03 663 88 07