Ik ben zeer tevreden over de aankoop én het aankoopproces!

Rated 5 out of 5

Franklin kocht, samen met zijn moeder, een appartement in het nieuwbouwproject Consilio. Een kleinschalig complex met vier laagbouwgebouwen, rond een parktuin in het Oost-Vlaamse Eeklo.

 

“Ik woon intussen al meer dan 50 jaar in Eeklo en ik ben een actieve wandelaar. Op een dag passeerde ik een bord van Brody, op slechts 50 meter van mijn toenmalige thuis.” Franklin was in de eerste instantie niet persé op zoek naar een nieuwe woning, maar Consilio trok toch zijn aandacht. “De ligging, de bereikbaarheid… Het was een unieke kans. Bovendien vind ik nieuwbouw een absolute meerwaarde.” Hij besloot contact op te nemen met de projectadviseur.

“Vriendelijk, zo vriendelijk dat die man was. Ik was meteen verkocht. Hij heeft me echt heel goed geholpen. Ik heb trouwens niet eens naar andere projecten gekeken, want ik voelde meteen dat het goed zat.” Niet veel later tekende hij voor een appartement met 2 slaapkamers en intussen werd dit appartement ook opgeleverd.

Franklin hecht veel waarde aan een aangename omgeving en dat is iets wat in Consilio zeker niet ontbreekt. “Ik maak geregeld een praatje met mijn nieuwe buren. Stuk voor stuk heel fijne mensen.” Een warme thuis is niet alleen een gebouw, het is een gevoel. “Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Brody. Mijn appartement is perfect in orde!”

Ga terug naar het overzicht