Het Brody team staat voor u klaar!

We omringen ons met een team dynamische en enthousiaste medewerkers met uiteenlopende praktijkervaringen.

relly brody

Relly Brody

Gedelegeerd bestuurder

In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde en begeleidde Relly Brody duizenden appartementen. Als bedrijfsrevisor met een MBA in Financiën bouwde hij een uitgebreid portfolio uit met commercieel vastgoed.

ran ancho

Ran Ancho

Directeur/partner

Ran Ancho werkte als senior executive manager bij internationale en Fortune 500-bedrijven. Hij is specialist in internationale transformaties en succesvol management. Ran is advocaat. Hij behaalde een bachelor FBA.

claude labeeuw

Claude Labeeuw

COO

Als COO zoekt Claude naar nieuwe opportuniteiten voor vastgoedontwikkeling, coördineert hij de technische afdeling en neemt hij het volledige voortraject voor zijn rekening.

geert deckers brody

Geert Deckers

CFO

Als CFO stuurt Geert het financiële en juridische team aan, alsook de strategie en financiering van de groep. Geert bekleedde management functies bij  internationale groepen.

jelle strijbos

Jelle Strijbos

Commercieel directeur

Jelle begon zijn loopbaan bij ING en week daarna uit naar verschillende afdelingen binnen de vastgoedsector. Hij bundelt zijn uitgebreide ervaring als commercieel directeur binnen de Brody Groep.

pieter delvou

Pieter Delvou

Technisch directeur

Pieter is industrieel ingenieur bouwkunde en werkte bij bouwfirma’s als projectleider. Als technisch directeur is hij verantwoordelijk voor de technische opvolging van het eigen patrimonium en van ontwikkelingsprojecten.

elke-weynen

Elke Weynen

Bedrijfsjuriste

Elke werkte meer dan 10 jaar als notarieel juriste met een specialisatie in immobiliën. Zij zal een antwoord formuleren op juridische vragen die de collega’s of klanten zouden stellen.

kristel corthout

Kristel Corthout

Vermogensbeheerder commercieel

Kristel is verantwoordelijk voor de contacten met syndici, notarissen en andere stakeholders. Ze beheert het commercieel vastgoed en volgt ze alle wettelijke en juridische evoluties op de voet.

christophe lejeune

Christophe Lejeune

Marketingmanager

Christophe werkte jarenlang in een reclamebureau dat thuis was in vastgoedcommunicatie. Hij bouwt mee aan de marketingstrategie van Brody en zet de vastgoedprojecten op de kaart.

ward de schepper

Ward De Schepper

Projectmanager

Ward was verantwoordelijke aankoop, voor- en nacalculaties bij een bouwfirma, en is vandaag projectmanager. Als bachelor Bouwkunde zijn projectontwikkeling, de financiële en de technische aspecten zijn ding.

pieter van genechten

Pieter Van Genechten

Projectmanager

Pieter studeerde af als industrieel ingenieur bouwkunde. In het verleden werkte hij als projectleider voor bouwfirma Vanhout. Als projectmanager bij Brody coördineert hij de bouwprojecten in Vlaanderen.

ben theuns

Ben Theuns

Controller

Ben studeerde af in Accountancy & Fiscaliteit. Als controller draagt hij bij in de boekhouding en rapportering binnen Brody Groep. Zijn allround ervaring in boekhouding en controlling deed hij op in diverse sectoren.

sonja van pelt brody team

Sonja Van Pelt

Boekhoudster

Sonja behaalde een bachelor boekhouding en werkte als finance en administration specialiste bij KMO’s. Zij staat in voor de boekhouding.

birgit marien

Birgit Mariën

Marketing projectverantwoordelijke

Birgit behaalde een bachelordiploma interieurarchitectuur. Vandaag coördineert ze de marketingactiviteiten en events van alle Brody-werven en waakt ze over de corporate branding van Brody groep.

brody sales

Karla Mann

Verkoopmanager/vermogensbeheerder

Karla maakt sinds 2002 deel uit van Brody Groep. Vandaag staat ze in voor de verkoop van projecten en het beheer van de residentiële eigendommen. Haar opleiding handelsstudies komt elke dag goed van pas.

marie haverbeke

Marie Haverbeke

Salesmanager

In het bezit van een BIV-nummer en met jarenlange ervaring in vastgoed zowel in binnen- als buitenland, is Marie verantwoordelijk voor de verkoop van de verschillende vastgoedprojecten binnen Brody.

inge koeck

Inge Koeck

Assistent-projectmanager

Inge genoot een opleiding interieurvormgeving en werkte als facilitair manager. Ze staat in voor het technisch beheer van alle investeringsprojecten en ondersteunt de projectmanagers.

nathalie bellon brody team

Nathalie Bellon

Receptioniste / Sales support

Nathalie verwelkomt je in het onthaal van Brody Groep. Daarnaast ondersteunt ze de verkoopafdeling en staat ze in voor administratieve taken. Daarin is ze bedreven en ervaren.

niels boelaart

Niels Boelaart

Onderhoudsmedewerker

Als onderhoudsmedewerker is Niels onze handige harry en manusje-van-alles. Hij houdt het Brody-vastgoed up-to-date en is het aanspreekpunt voor residentiële huurders. Hij zorgt voor de publiciteit op de werven.

Waarom kiezen voor Brody?

  • Kwalitatieve nieuwbouwprojecten met mooie architectuur
  • Nieuwbouwprojecten op toplocaties in Vlaanderen
  • Constructies met Wet Breyne garantie
  • Meer dan 22 jaar ervaring in vastgoedontwikkeling

Infoavond Alsemberg
dinsdag 23 april

Kom naar infoavond van de nieuwbouw assistentiewoningen te Alsemberg op 23 april.

arthur alsemberg opendeur