Het Brody team staat voor u klaar!

We omringen ons met een team dynamische en enthousiaste medewerkers met uiteenlopende praktijkervaringen.

relly brody

Relly Brody

Gedelegeerd bestuurder

In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde en begeleidde Relly Brody duizenden appartementen. Als bedrijfsrevisor met een MBA in Financiën bouwde hij een uitgebreid portfolio uit met commercieel vastgoed.

ran ancho

Ran Ancho

Directeur/partner

Ran Ancho werkte als senior executive manager bij internationale en Fortune 500-bedrijven. Hij is specialist in internationale transformaties en succesvol management. Ran is advocaat. Hij behaalde een bachelor FBA.

claude labeeuw

Claude Labeeuw

COO

Als COO zoekt Claude naar nieuwe opportuniteiten voor vastgoedontwikkeling, coördineert hij de technische afdeling en neemt hij het volledige voortraject voor zijn rekening.

geert deckers brody

Geert Deckers

CFO

Als CFO stuurt Geert het financiële en juridische team aan, alsook de strategie en financiering van de groep. Geert bekleedde management functies bij  internationale groepen.

jelle strijbos

Jelle Strijbos

Commercieel directeur

Jelle begon zijn loopbaan bij ING en week daarna uit naar verschillende afdelingen binnen de vastgoedsector. Hij bundelt zijn uitgebreide ervaring als commercieel directeur binnen de Brody Groep.

pieter delvou

Pieter Delvou

Technisch directeur

Pieter is industrieel ingenieur bouwkunde en werkte bij bouwfirma’s als projectleider. Als technisch directeur is hij verantwoordelijk voor de technische opvolging van het eigen patrimonium en van ontwikkelingsprojecten.

elke-weynen

Elke Weynen

Bedrijfsjuriste

Elke werkte meer dan 10 jaar als notarieel juriste met een specialisatie in immobiliën. Zij zal een antwoord formuleren op juridische vragen die de collega’s of klanten zouden stellen.

sven-lucas

Sven Lucas

Project Manager

Door zijn ervaring als architect met interesse in vastgoed geeft Sven zowel ondersteuning in het voortraject en als projectmanager bij de uitvoering. Hij heeft oog voor kwaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid.

christophe lejeune

Christophe Lejeune

Marketingmanager

Christophe werkte jarenlang in een reclamebureau dat thuis was in vastgoedcommunicatie. Hij bouwt mee aan de marketingstrategie van Brody en zet de vastgoedprojecten op de kaart.

ward de schepper

Ward De Schepper

Projectmanager

Ward was verantwoordelijke aankoop, voor- en nacalculaties bij een bouwfirma, en is vandaag projectmanager. Als bachelor Bouwkunde zijn projectontwikkeling, de financiële en de technische aspecten zijn ding.

wim-coppens

Wim Coppens

Commercial Real Estate Manager

Wim behaalde een Master in Real Estate en heeft meer dan 20 jaar ervaring  in beheer en ontwikkeling van commercieel en residentieel vastgoed.  Hij combineert het technische, het commerciële en het juridische skills.

ben theuns

Ben Theuns

Controller

Ben studeerde af in Accountancy & Fiscaliteit. Als controller draagt hij bij in de boekhouding en rapportering binnen Brody Groep. Zijn allround ervaring in boekhouding en controlling deed hij op in diverse sectoren.

sonja van pelt brody team

Sonja Van Pelt

Boekhoudster

Sonja behaalde een bachelor boekhouding en werkte als finance en administration specialiste bij KMO’s. Zij staat in voor de boekhouding.

birgit marien

Birgit Mariën

Marketing projectverantwoordelijke

Birgit behaalde een bachelordiploma interieurarchitectuur. Vandaag coördineert ze de marketingactiviteiten en events van alle Brody-werven en waakt ze over de corporate branding van Brody groep.

bart-croonenborghs

Bart Croonenborghs

Verkoopmanager

Bart behaalde een bachelor Vastgoed – Makelaardij en werkt sindsdien als vastgoedmakelaar. Bij Brody staat hij in voor de verkoop van onze nieuwbouwprojecten.

brody sales

Karla Mann

Verkoopmanager/vermogensbeheerder

Karla maakt sinds 2002 deel uit van Brody Groep. Vandaag staat ze in voor de verkoop van projecten en het beheer van de residentiële eigendommen. Haar opleiding handelsstudies komt elke dag goed van pas.

wendy meyers

Wendy Meyers

Management Assistant

Wendy biedt ondersteuning voor juridische zaken aan de bedrijfsjuriste en is daarnaast ook assistente van het management team.

denis-bastin

Denis Bastin

Property & Facility Manager

Denis behaalde een diploma in technische wetenschappen. Hij werkte voordien als building manager bij een vastgoedkantoor. Nu staat hij in voor het technisch beheer van de Brody panden in portefeuille.

stijn-hendrix

Stijn Hendrix

Boekhouder

Stijn heeft een boekhoudkundige achtergrond en staat in voor de input en de verwerking van de leveranciers- en klantenboekhouding.

nathalie bellon brody team

Nathalie Bellon

Receptioniste / Sales support

Nathalie verwelkomt je in het onthaal van Brody Groep. Daarnaast ondersteunt ze de verkoopafdeling en staat ze in voor administratieve taken. Daarin is ze bedreven en ervaren.

Waarom kiezen voor Brody?

  • Kwalitatieve nieuwbouwprojecten met mooie architectuur
  • Nieuwbouwprojecten op toplocaties in Vlaanderen
  • Constructies met Wet Breyne garantie
  • Meer dan 22 jaar ervaring in vastgoedontwikkeling

Opendeurdag
Lokeren 26 oktober

Kom naar de opendeurdag op zaterdag 26 oktober te Lokeren van 10-16u. Al 75% verkocht!

2 slaapkamer appartement lokeren