Gronau (D)

Duppelstrasse 3a

  • Kantoorgebouw 1.700m2
  • Modern gebouw
  • 100 parkeerplaatsen
  • Goede locatie

In 2009  kocht de groep Brody reeds een commercieel onroerend goed in Duitsland,te Gronau in de Düppelstrasse 3. Dit betreft een groot commercieel/magazijn centrum van ongeveer 18.000 m² op een terrein van ongeveer 30.000m ² in de oostelijke industriële zone van Gronau.
Sinds eind februari 2011 kocht de groep Brody op die zelfde site nog een kantoorgebouw aan op een grondoppervlakte van 3.800 m². Het kantoorgebouw telt 6 verdiepingen. De bebouwde oppervlakte telt +/- 1.700 m². Alsook zijn er 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

Het kantoorgebouw is gelegen in het hart van het oost-commerciële kleinhandelsgebied. Het commerciële gebied wordt gebruikt voor o.a. retail, produktie, logistiek, voertuig handelaars, kantoren en zoveel meer. Het gebouw op zicht ligt op 200 m van de hoofdweg Ochruper Str. op korte afstand van het centrum en de snelweg.

Het gebouw onderging een renovatie. We kunnen o.a. de mogelijkheden uitbreiden van de huurders van ons naastliggend commercieel onroerend goed, indien zij naast magazijnruimte of werkplaats nood hebben aan een  kantoorruimte.  Gezien de eletriciteit en verwarmingssystemen per verdieping onafhankelijk zijn, kunnen verdiepingen aan verschillende huurders verhuurd worden.  Elke verdieping, toegankelijk per lift, is ook voorzien van een eigen sanitair en keukenblok.
Bovendien biedt dit industriele gebied te Gronau weinig kantoorgebouwen aan in vergelijking tot andere  omliggende steden.

euro/mnd

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.