Gentsestraat 2 te Ninove

Wonen in het hart van Ninove

Ninove beschikt als kleine stad over vele troeven. Door haar uitstekende ligging, een sterke dienstverlening en een rijk sociaal-cultureel leven is Ninove uitgegroeid tot een ideale woonstad. De stad heeft zich ontwikkeld langs autowegen, spoorwegen, fietsroutes en een uitgebreid aanbod van openbaar vervoer. Zijn goede bereikbaarheid, tussen Aalst en Geraardsbergen maakt Ninove aantrekkelijk om te wonen, te werken en te winkelen.

Rustige wonen in Ninove, vlakbij het centrum.

Ninove, één van de gezellige stadjes aan de Dender in de mooie Denderstreek, is de meest zuidelijke gemeente van de toeristische regio Scheldeland. Aanleunend tegen “De Vlaamse Ardennen” en “De Groene gordel” met het Pajottenland is Ninove zowat het hart van 3 regio’s. Ninove is een vriendelijke winkelstad met een roemrijk verleden.

Shoppingcenter “Ninia” en de daarrond liggende winkelstraten liggen tevens op wandelafstand van Residentie Belleman. De steden Aalst en Geraardsbergen liggen op zo’n 15 km van Ninove. Brussel en Gent zijn te bereiken, op +/- 30 minuten, via de E40.

Ninove dat is ook wandelen, fietsen en varen op de Dender. Recreatie is hier troef, daarvoor zorgen o.a. het 70 km bewegwijzerd fietsnetwerk, de Tinel fietsroute, het wandelnetwerk Pajottenland , etc… De Dender is een woelige en bruisende waterloop die Ninove verdeelt in linker- en rechteroever.

  • Stadscentrum op wandelafstand
  • Vlakbij openbaar vervoer
  • Directe aansluiting Steenwegen
  • Nabij winkels en supermarkten
  • Vele wandel- en fietspaden
nieuwbouw appartementen kopen ninove

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider

03 663 88 07

marie haverbeke brody