nieuwbouw project knokke

Luxueus wonen
in hartje Knokke.

Vanaf € 399.000

Knokke

Zonnige luxe appartementen

Een appartement op je eigen maat en volgens je eigen ruimte. Residentie Agaat telt appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, telkens met 1 of 2 terrassen. De oppervlaktes variëren van 62 tot 125 vierkante meter. Sowieso profiteert elk appartement van een handige bergruimte in de kelderverdieping. Elk appartement geniet van een luxueuze afwerking met hedendaagse technieken, mogelijkheid tot domotica en hoogstaande materialen. Stijlvolle interieurelementen en lichte tinten zorgen voor een rustgevend decor en uitnodigende setting. Voor de afwerking van de keuken en de badkamer geniet je van een maximale vrijheid. De inrichting en materiaalkeuze bepaal je volledig zelf. Dankzij het inbegrepen budget geniet je van ongedwongen privileges en ontstaat een thuis die volledig aansluit bij je smaak en stijl.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 62 tot 124m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zuidgericht terras 
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
knokke nieuwbouw
knokke appartement nieuwbouw te koop
Unieke
toplocatie

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Je eigen parkeerplaats

Parkeren doe je eenvoudig in de private ondergrondse parking. Er zijn 10 individuele plaatsen en 2 dubbele ondergrondse garageboxen. De in- en uitrit van de ondergrondse parking bevindt zich in de E. Verheyestraat. De ondergrondse parking is direct verbonden met de verschillende inkomhallen voor een snelle toegang tot je appartement.Handige fietsenstalling

Voor je elektrische of gewone fiets is er onder het complex een uitgebreide fietsenstalling die handig aansluit bij elk appartement.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Agaat

03 663 88 07

vastgoed-verkoper