Jette

Zonnige appartementen

Een elegant en stijlvol wooncomplex waar het gezellig vertoeven is. Residentie Riviera is een toonbeeld van comfort. Met dank aan de zuidgerichte terrassen waar je volledig tot rust komt. De knappe architectuur omhelst 10 appartementen, 2 studio’s, een penthouse en een commerciële ruimte. Mogelijkheden genoeg om van Riviera een warme thuis te maken.

Heerlijk wonen in een zonnig luxe appartement

Een zuidgericht terras met een optimale lichtinval, daar maakt Residentie Riviera het verschil mee. Zomer of winter: elke dag geniet je van het rijkelijke licht en het uitgestrekte zicht. Dit modern wooncomplex koppelt puur comfort van sfeervolle ruimtes aan een strak en stijlvol interieur voor een warm en instant thuisgevoel.

5 troeven van Riviera

  • Voor slechts 269.000 euro
  • Gelegen nabij centrum
  • 3 slaapkamers
  • Zonnig terras
  • Oppervlakte van 104m2
appartement jette nieuwbouw
Werken
gestart

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Aangenaam Wonen te Jette

oranje pointer brody

Deze aantrekkelijke residentie vind je op een boogscheut van het Koning Boudewijnpark. Het station en openbaar vervoer zijn. Kiest voor een appartementen in Riviera als je rustig wil wonen op een boogscheut van de binnenstad. Een unieke locatie voor pendelaars en Brusselaars.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,63%RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Riviera

03 663 88 07

vastgoed-verkoper