investeren in vastgoed jette

Slim investeren in
vastgoed te Jette.

Vanaf een eigen inbreng van € 82.250

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de parkappartementen in Residentie Riviera gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Riviera ligt op slechts 600 meter van het bruisende centrum van Jette. Met de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Brussel. Je profiteert van een rechtstreekse aansluiting op de ring rond Brussel. D neem je al na minder dan 10 minuten wandelen. Riviera is perfect gelegen nabij De Heizel en de omliggende parken. Demografisch kende Jette de laatste 7 jaren een groei van 3.128 inwoners.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Riviera biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 82.250 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,64%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 82.250

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Riviera

03 663 88 07

vastgoed-verkoper