gelijkvloers appartement te koop jette

Comfortabel wonen
net buiten Brussel.

Vanaf € 209.000

Jette

Zonnige 2 en 3 slaapkamer appartementen

Met 10 appartementen, 2 studio’s, een penthouse en een commerciële ruimte heeft Riviera heel wat te bieden. Elk appartement telt twee of drie slaapkamers, de studio’s telkens één. Een ondergrondse parking en bergingen creëren extra praktische ruimte, makkelijk bereikbaar via de moderne, centrale lift. Je appartement wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Ja, inclusief de keuken en badkamer. De inrichting en indeling heb je volledig zelf in handen. Op maat van het inbegrepen budget bepaal je zelf de afwerking, volgens je eigen unieke stijl. In welke residentie je je ook thuis voelt, licht en ruimte zijn altijd een constante. Met grote glaspartijen geniet je van heerlijk natuurlijk licht. Van ’s morgens tot ’s avonds. Op elk moment van de dag geniet je van het zicht op de stad.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 80 tot 104m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zuidgericht terras 
  • Ondergrondse  parkeerplaatsen
nieuwbouwappartementen jette te koop
appartement jette nieuwbouw
Veel
lichtinval

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Genieten op een heerlijk terras

Geniet van de zon en de buitenlucht. Je appartement beschikt over een zonnig terras.Bovendien is haast elk appartement in Residentie Riviera voorzien van een eigen berging. Altijd handig, niet?Wet Breyne Garantie

Voor de bouw van de appartementen werkt Brody steeds samen met gerenommeerde aannemers die de hoogste normen in bouwwerken hanteren en de nodige garanties op de werken bieden. Dit project wordt immers gerealiseerd onder de Wet Breyne.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Riviera

03 663 88 07

vastgoed-verkoper