nieuwbouwappartementen borsbeek

Slim investeren in
vastgoed te Borsbeek.

Vanaf een eigen inbreng van € 81.390

Hoog rendement

Stabiele huurinkomsten door top ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de appartementen in Residentie Wijngaard gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Wijngaard ligt in een groenezone op slechts 600 meter van het bruisende centrum van Borsbeek. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Borsbeek. Je profiteert van een vlotte aansluiting op E313 en ook het Wijnegem Shoppingcenter is vlakbij. Wijngaard is perfect gelegen tussen Mortsel, Deurne en Wijnegem. Demografisch kende Borsbeek de laatste 7 jaren een groei van 700 inwoners.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Consilio biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 81.390 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,80%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 81.390

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Wijngaard

03 663 88 07

vastgoed-verkoper