borsbeek nieuwbouw te koop appartementen

Comfortabel wonen
in centrum Borsbeek.

Vanaf € 219.000

Borsbeek

Volledig UITVERKOCHT

In de appartementen en woningen wordt een moderne keukeninrichting voorzien. De ruime, lichte keukens worden volledig ingericht naar hedendaags comfort. Er wordt gebruikt gemaakt van kwaliteitsmateriaal met veel oog voor design. Het standaard gamma dat zal worden voorgesteld biedt keuze uit verschillende kleuren voor het werkblad en voor de kasten. Aanpassingen in de opstelling en de afwerking op wens van de koper zijn mogelijk, bij tijdige beslissing.

Badkamer

De appartementen en woningen worden uitgerust met een volledig ingerichte badkamer. De sfeer van je nieuwe badkamer bepalen is een belangrijk gegeven. Er wordt standaard een eigentijds ontwerp voorzien voor de badkamer. Je laten adviseren kan door de aanwezige vakmensen, die goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en toepassingen. Elk detail krijgt de aandacht die het verdient.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 74 tot 160m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zuidgericht terras met berging
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
appartement borsbeek nieuwbouw
nieuwbouw kopen borsbeek
Laatste
appartement !

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Ruime staanplaatsen en handige bergingen

Binnen het woonproject is een ondergrondse parking voorzien met 49 staanplaatsen. De parking wordt uitgerust met een automatisch toegangspoort, verlichting met detectie en directe toegang via de liftkokers naar de hoger gelegen units. Ook individuele kelders kunnen apart aangekocht worden. Fietsenstalling wordt voorzien in openlucht.


nieuwbouw Borsbeek te koop

Terras of tuin

Alle appartementen en woningen in dit project beschikken over een individueel terras of tuin. Afhankelijk van de keuze van unit varieert de grootte van het terras tussen 6 m2 en 33 m2 en de tuin tussen 32 m2 en 155 m2.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Borsbeek

03 663 88 07

vastgoed-verkoper