nieuwbouw assistentiewoningen maldegem

Doordacht investeren in
vastgoed te Maldegem.

Vanaf een eigen inbreng van € 55.000

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de assistentiewoningen en appartementen in Residentie Alex gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Alex ligt centraal op slechts 300 meter van het bruisende centrum van Maldegem. Te voet of met de fiets ben je zo in het centrum van Maldegem. Het openbaar vervoer is vlakbij. Alex is perfect gelegen tussen Brugge, Gent en Knokke. Demografisch kende Maldegem de laatste 7 jaren een gestage groei inwoners.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Alex biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geïndexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 55.000 euro kan je reeds investeren in een assistentiewoning of een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

6,2%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 55.000

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper