Lokeren

Comfortabele appartementen

Geniet zorgeloos van de gezelligheid van Lokeren en de groene omgeving vol natuur. Een appartement waar het heerlijk comfortabel wonen en aangenaam gasten ontvangen is. Residentie Sering telt 31 hedendaagse appartementen, gespreid over 2 gebouwen bereikbaar via de Molenstraat of  Zand. Met 4 inkomhallen staat privacy en mobiliteit centraal. Kies je woning met 1 of 2 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte tot 89 vierkante meter. Sowieso geniet je van een zonnig terras of tuin en een eigen berging.

Lichtrijke appartementen

Ruime raampartijen wisselen elkaar naadloos af voor een aantrekkelijke natuurlijke lichtinval in elk appartement. De warme lichtstralen banen zich moeiteloos een weg in het uitgekiende interieur en stimuleren een gemoedelijke sfeer en gezellige momenten. Residentie Sering springt in het oog dankzij het uitnodigend karakter.

5 troeven van Sering

  • Prijzen vanaf 199.000 euro
  • Gelegen nabij de markt
  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 73 tot 85m2
appartement luxe lokeren

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in het centrum van Lokeren

oranje pointer brody

Geniet van het centrum van Lokeren en de natuurlijke aantrekkingskracht van de mooie omgeving in de Durmestreek. Dankzij een ideale ligging combineer je het mooiste van beide werelden. Je bent omringd door het groen en blijft verbonden met de dynamiek van de stad. Snelle inkopen, heerlijk flaneren in de winkelstraten of een zonnig terrasje op de markt? Het bruisende Lokerse centrum is je tweede thuis. Alle voorzieningen zijn vlakbij. Van sportcentrum tot postkantoor, van school tot restaurant.

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,87%RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Sebastian Rubin

Klantenbegeleider Sering

03 663 88 07