Katoenstraat te Eeklo

Wonen in het hart van het Meetjesland

Vlakbij het centrum van Eeklo en toch rustig. In Consilio geniet je van het beste van twee werelden. Vanuit je appartement heb je een heerlijk zicht op het omliggende park en de nabije landelijke omgeving. En wil je even de dynamiek van de stad opzoeken? Met plezier. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Eeklo.

Rustige wonen in eeklo, vlakbij Gent en Brugge.

Parkdomein Consilio bevindt zich op amper 600 m van het stadscentrum. Een terrasje meepikken, snel even naar de supermarkt of het postkantoor: het duurt maar even. Dankzij de bushalte op wandelafstand ben je altijd mobiel.

Een uitstap naar Gent, Knokke of Brugge? Eeklo biedt de perfecte ligging. Je profiteert van een rechtstreekse aansluiting op de N49-expressweg en ook het station is vlakbij. De trein neem je al na minder dan 10 minuten wandelen.

Eeklo heeft heel wat te bieden. Dit is het hart van het Meetjesland. De neogotische stadskern is sowieso al een bezoekje waard. En wil je meer actie en natuur? Provinciaal domein Het Leen wacht je op. Hier vind je 262 hectare beschermd bos. Genieten doe je er sowieso dankzij de vele wandel- en fietsroutes. Doorheen het domein loopt maar liefst 36 kilometer paden.

Je vindt er alles in de buurt

  • Stadscentrum op 600m
  • Vlakbij bushalte en station
  • Directe aansluiting N49 expressweg
  • Nabij winkels en supermarkten
  • 36 km wandel- en fietspaden

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Consilio

03 663 88 07

vastgoed-verkoper