Lokeren

Luxe nieuwbouw appartementen

Residentie Eénbes is een hedendaags en zeer modern nieuwbouw woonproject. Deze residentiële woonkern omvat 4 afzonderlijke gebouwen, met in totaal 76 units met 1 tot 3 slaapkamers : 68 appartementen, 7 duplexen en 1 commerciële ruimte. De architecturale invulling met witte gevels en witte ramen staan borg voor een moderne, frisse en tijdloze look. Kortom een eigentijds concept met functionele units, waarbij de oppervlaktes optimaal benut worden en de grote raampartijen van vloer tot plafond voor een maximum aan lichtinval zorgen.

Mooi aangelegd binnenplein

Dit project stelt de natuur centraal, daarom werd er veel aandacht geschonken aan het integreren van een centraal binnenplein, dat de 4 gebouwen met elkaar verbindt en tot een mooi harmonieus samenhangend geheel brengt. Een binnenpad leidt u van de Zelestraat naar de Molenstraat of vica versa. Iedereen kan hier zijn gading vinden : koppels, families met kinderen, singles, senioren, alsook investeerders.

5 troeven van Eenbes

  • Prijzen vanaf 179.000 euro
  • Gelegen vlakbij de markt
  • Keuze uit 1 of 3 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 48 tot 131m2
nieuwbouw lokeren eenbes
Bekijk onze
sfeer video

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in het bruisende Lokeren

oranje pointer brody

Eenbes ligt vlakbij de eeuwenoude Markt. In het kloppende hart van de stadskern, valt veel te beleven. Het marktplein zelf werd eigentijds ingericht en ook de boorden van De Durme die door de stad kronkelen kregen een facelift.  Vanuit de stadskern bent u direct in het groen. Lokeren is een paradijs voor wandelaars en fietsers. U kan onmiddellijk op wandel- of fietstocht vertrekken.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,89%RENDEMENT

Ontdek alles over het huurrendement, de meerwaarde van de appartementen op termijn en fiscale optimalisaties.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider Eenbes

03 663 88 07

marie haverbeke brody