nieuwbouw appartement eenbes lokeren

Comfortabel wonen
in hartje Lokeren.

Vanaf € 179.000

Lokeren

Knappe 1 en 3 slaapkamer appartementen

Alle appartementen in het project Eénbes beschikken over een individueel terras, waar het bij mooi weer zalig vertoeven is. Afhankelijk van de keuze van unit varieert de grootte van het terras tussen 3,40 m² en 141 m². De gelijkvloerse appartementen en duplexen hebben veelal een private ruime tuin, deze variëren tussen 23m² en 98,70 m². KEUKEN In de appartementen wordt een moderne keukeninrichting voorzien van het merk “Bruynzeel”. De ruime, lichte keukens worden volledig ingericht naar hedendaags comfort. Er wordt gebruikt gemaakt van kwaliteitsmateriaal met veel oog voor design. Het standaard gamma dat zal worden voorgesteld biedt keuze uit verschillende kleuren voor het werkblad en voor de kasten. Aanpassingen zowel in de opstelling als in de afwerking op wens van de koper, zijn mogelijk, bij tijdige beslissing.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 1 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 48 tot 131m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Mooi terras of tuin
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
te koop lokeren duplex
nieuwbouw lokeren eenbes
Laatste
appartement !

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Mooie badkamer

De appartementen in Eénbes worden volledig ingericht met kwaliteitsmaterialen uit het gamma DESCO, specialist in sanitaire toestellen. De sfeer van je nieuwe badkamer bepalen is een belangrijk gegeven. Er wordt standaard een eigentijds ontwerp voorzien voor de badkamer. Je laten adviseren kan door de aanwezige vakmensen, die goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en toepassingen. Elk detail krijgt de aandacht die het verdient.


eenbes lokeren nieuwbouw

Parking en fietsenstalling

Binnen het woonproject is een semi-open ondergrondse parking voorzien. Deze oppervlakte wordt bedekt met een groendak waarbij verschillende bomen het uitzicht sieren van het binnenplein. De garage wordt uitgerust met een automatisch toegangspoort, verlichting met detectie en directe binnentoegang tot de hoger gelegen units. Fietsenstalling in openlucht zijn ter beschikking, een individuele kelder kan apart aangekocht worden.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Projectbegeleider Eenbes

03 663 88 07

marie haverbeke brody