nieuwbouwproject knokke

Slim investeren in
vastgoed te Knokke.

Vanaf een eigen inbreng van € 100.490

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ligging aan zee

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de luxe appartementen in Residentie Agaat gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Agaat ligt in het mondaine centrum van Knokke. Te voet, met de fiets ben je zo  aan de Golf van Knokke. Je profiteert van een rechtstreekse aansluiting op de N49-expressweg en ook het station is vlakbij. De trein neem je al na minder dan 10 minuten wandelen. Agaat is perfect gelegen tussen aan de Belgische kust.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Agaat biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 100.900 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,19%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 100.490

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider

03 663 88 07

vastgoed-verkoper