maldegem assistentiewoningen te koop

Gezellig wonen
in bruisende Maldegem.

Vanaf € 148.500

Maldegem

Assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers

Blok A in residentie Alex bevat 62 erkende nieuwbouw assistentiewoningen. Elke woning heeft een eigen terras. Bijna alle terrassen zijn georiënteerd op het zuiden, oosten of westen. Zo geniet je gegarandeerd van elke zonnige dag. Dankzij vier ruime traphallen en moderne liften verplaats je je vlot in de gezellige residentie.

In goed gezelschap

Het hart van blok A is een veelzijdige ontmoetingsruimte. Geniet met de andere bewoners van de assistentiewoningen in de lounge, knoop een losse babbel aan in de ontmoetingsruimte of haal een frisse neus op het gemeenschappelijk terras met uitnodigende bankjes. Maak gebruik van het uitgebreid sanitair blok of de opwarmkeuken.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Oppervlakte van 52 tot 80m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zonnig terras
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
te koop maldegem
maldegem serviceflat
Mooie
afwerking

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Zorg in de nieuwbouw assistentiewoningen

Dankzij de zorgmakelaar en een medische ruimte in de residentie is professionele hulp nooit veraf. Je kan steeds bij hen terecht voor advies of een gepaste behandeling. Zo kan je zorgeloos profiteren van alles wat de nieuwbouw assistentiewoningen en de gemeente Maldegem te bieden hebben.Indeling naar wens

De indeling van je assistentiewoning bepaal je zelf. Kies het type dat perfect bij jouw noden past. Ook hoe de keuken en de badkamer eruit zien, beslis jij. Een landelijke keuken of een moderne badkamer? Er zijn verschillende keuzes mogelijk volgens het vooropgesteld budget. Je kiest bovendien voor 1 of 2 slaapkamers.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper