appartementen te koop maldegem

Knus wonen
in bruisende Maldegem.

Vanaf € 148.500

Maldegem

Appartementen met 2 slaapkamers

Je appartement in blok B van residentie Alex heeft twee verdiepingen. Met twee slaapkamers is het ideaal voor jou en je gezin. De oppervlakte varieert van 85 tot 92 vierkante meter. Doe je ding met de ruime kamers. Je hebt sowieso een handige berging aan de keuken voor stockage. Dat geldt voor elk van onze nieuwbouw gezinsappartementen.

Genieten in het groen van Maldegem

In Maldegem vind je heel wat parken en bossen. Uiteraard hoef je niet buitenshuis te gaan om in het groen te vertoeven. Je geniet ook van je eigen plekje in de zon. Alle gezinsappartementen zijn voorzien van een private tuin of zonnig terras. De zuidgerichte terrassen zijn tot 10 vierkante meter groot. Gezellig aperitieven of een zomerse barbecue?

Stel je appartement zelf samen

  • Kies voor 2 slaapkamers
  • Oppervlakte van 85 tot 92m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zonnig terras
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
maldegem te koop appaertementen
Verzorgde
afwerking

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Keuken en badkamer op maat

Hou je van een retro keuken? Of ga je liever voor strak? Kies op maat van jouw stijl en budget. Ook hoe je badkamer eruit ziet, beslis je zelf. Je kiest steeds voor een kwaliteitsvolle afwerking waar je vele jaren plezier aan beleeft.Groene binnentuin

Naast je eigen plekje in de zon, zijn de tijdloze residenties van Alex met elkaar verbonden door een aantrekkelijke binnentuin. Veertig vierkante meter groen om te herbronnen en van de rustige omgeving te profiteren. Geef je ogen en oren de kost. Tsjilpende vogels, spelende kinderen en bloeiende bomen: de succesformule om even tijd te ontspannen.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper