Kallo

Nieuwbouw parkappartementen te koop

Residentie De Rietvelden situeert zich in de Hoog Kallostraat, gelegen in een woongebied, grenzend aan een groenzone, van maar liefst 10.000 m². Op amper 15 minuten van het centrum van Antwerpen. Hoofdwegen zijn tevens vlakbij, zodat een goede mobiliteit verzekerd wordt.

Project de Rietvelden is volledig uitverkocht, wel zijn er nog enkele buitenparkeerplaatsen te koop.

5 troeven van De Rietvelden

  • Gelegen in nieuwbouwproject
  • Buitenparkeerplaatsen
  • vlakbij Kallo centrum
  • onmiddellijk beschikbaar
kallo nieuwbouw te koop
Bekijk onze
sfeer video

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in een aangelegd park te Kallo

oranje pointer brody

Direct palend aan dit project zal een groene zone voorzien worden met grasland doorkruist met wandelpaden. Er worden enkele kleine trapvormige niveauverschillen aangelegd en solitaire bomen geplant. Het meest zuidelijke deel zal gekenmerkt worden door meer dichtere, ruigere gevarieerde beplanting. Een ondiepe kom voor opvang oppervlaktewater zal een interessante aanvulling vormen voor de plaatselijke fauna en flora . Dit alles sluit goed aan bij de reeds aanwezige beek met rietvelden die de zuidelijke perceelgrens aangeeft. Kortom, dit project omgeven door groen zal u de rust geven die ieder van ons van tijd tot tijd nodig heeft.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,50%rendement

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider

03 663 88 07

marie haverbeke brody