Kallo

Nieuwbouw parkappartementen te koop

Residentie De Rietvelden is een hedendaags en modern nieuwbouwproject bestaande uit 3 aparte gebouwen, samen 42 appartementen. Het is gelegen in een woongebied, grenzend aan een groenzone, van maar liefst 10.000 m². Er werd veel aandacht besteed aan de inrichting hiervan om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Deze oase van rust en natuur is een extra troef voor dit project. Wooneenheden met 1 tot 3 slaapkamers worden hier aangeboden.

Comfortabele nieuwbouwappartementen

De façades van de gebouwen worden opgetrokken met licht grijze baksteen, natuursteenlook bekleding en crepi, wit en licht grijs. Afhankelijk van de keuze van uw appartement varieert de grootte van 55 m² tot 136 m². Naar afwerking toe is enige inbreng tevens mogelijk, wat personalisering per appartement in de hand werkt. Alle profielen kunnen hun gading hier vinden, koppels, families met kinderen, singles alsook investeerders.

5 troeven van De Rietvelden

  • Prijzen vanaf 265.000 euro
  • Gelegen in aangelegd park
  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 82 tot 119m2
kallo nieuwbouw te koop
Bekijk onze
sfeer video

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in een aangelegd park te Kallo

oranje pointer brody

Direct palend aan dit project zal een groene zone voorzien worden met grasland doorkruist met wandelpaden. Er worden enkele kleine trapvormige niveauverschillen aangelegd en solitaire bomen geplant. Het meest zuidelijke deel zal gekenmerkt worden door meer dichtere, ruigere gevarieerde beplanting. Een ondiepe kom voor opvang oppervlaktewater zal een interessante aanvulling vormen voor de plaatselijke fauna en flora . Dit alles sluit goed aan bij de reeds aanwezige beek met rietvelden die de zuidelijke perceelgrens aangeeft. Kortom, dit project omgeven door groen zal u de rust geven die ieder van ons van tijd tot tijd nodig heeft.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,50%rendement

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider

03 663 88 07

marie haverbeke brody