investeren in vastgoed kallo

Slim investeren in
vastgoed te Kallo.

Vanaf een eigen inbreng van € 83.000

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de parkappartementen in Residentie De Rietvelden gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject De Rietvelden ligt in een aangelegd park vlabij het bruisende centrum van Kallo. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Kallo. Je profiteert van een rechtstreekse aansluiting op de N49-expressweg. Residentie De Rietvelden is perfect gelegen tussen Antwerpen, Beveren en de Schelde. Demografisch kende Kallo de laatste 7 jaren een sterke groei van  het aantal inwoners.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw De Rietvelden biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 83.000 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,50%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 83.000

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Projectbegeleider Kallo

03 663 88 07

marie haverbeke brody