kallo appartement te koop

Comfortabel wonen
in een parktuin.

Vanaf € 265.000

Kallo

Nog slechts enkele zonnige parkappartementen

In de appartementen wordt een moderne keukeninrichting voorzien. De ruime, lichte keukens worden volledig ingericht naar hedendaags comfort. Er wordt gebruikt gemaakt van kwaliteitsmateriaal met veel oog voor design.Het standaard gamma dat zal worden voorgesteld biedt keuze uit verschillende kleuren voor het werkblad en voor de kasten. Aanpassingen in de opstelling en de afwerking op wens van de koper zijn mogelijk, bij tijdige beslissing.

Badkamer

De appartementen worden uitgerust met een kwalitatief ingerichte badkamer. De sfeer van je nieuwe badkamer bepalen is een belangrijke start. Laat je adviseren door de aanwezige vakmensen die goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en toepassingen. Er wordt een eigentijds ontwerp voorzien voor de badkamer. Elk detail krijgt de aandacht die het verdient. Standaard zijn de badkamers uitgerust met bad en/of douche, 1 of 2 lavabo’s, kraanwerk en toilet.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 82 tot 119m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zuidgericht terras met berging
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
kallo nieuwbouw te koop
kallo appartementen 2 slaapkamers
Unieke
ligging

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Genieten op een heerlijk terras of tuin

Direct palend aan dit project zal een groen zone voorzien worden met grasland doorkruist met wandelpaden. Er worden enkele kleine trapvormige niveauverschillen aangelegd en solitaire bomen geplant. Het meest zuidelijke deel zal gekenmerkt worden door meer dichtere, ruigere gevarieerde beplanting.
Een ondiepe kom voor opvang oppervlaktewater zal een interessante aanvulling vormen voor de plaatselijke fauna en flora . Dit alles sluit goed aan bij de reeds aanwezige beek met rietvelden die de zuidelijke perceelgrens aangeeft. Kortom, dit project omgeven door groen zal u de rust geven die ieder van ons van tijd tot tijd nodig heeft.


kallo appartementen park

Mooi terras of tuin

Alle appartementen in het project De Rietvelden beschikken over een individueel Zuid gericht leefterras, waar het bij mooi weer zalig vertoeven is. De terrassen worden vervaardigd in beton. Gelijkvloerse appartementen met een private tuin, zijn ook beschikbaar

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider

03 663 88 07

marie haverbeke brody