boortmeerbeek assistentiewoningen kopen

Comfortabel wonen
in een serviceflat.

Vanaf € 179.000

Boortmeerbeek

Assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers

Samen genieten van een zorgeloos leven? Dat doe je in de moderne en volledige uitgeruste gemeenschappelijke ruimte. Vanuit de open leefruimte heb je in de winter een prachtig zicht op het park. In de zomer geniet je heerlijk van de zon op het uitgestrekte terras. Boortse brengt een mooie mix van sierlijke, witte elementen, roodbruine gevelstenen en donkere leien. De doordachte keuze van kwaliteitsvolle materialen zorgen voor een heerlijke aanblik en tijdloze standvastigheid. Tuinen en terrassen sluiten perfect aan bij de omgeving en gaan op in de uniforme uitstraling.

Zicht op groen

Verbonden door gezellige wandelpaden en sfeervolle natuur geniet je van een uniek woonproject waar architectuur in dienst staat van zorgeloos wonen. Dankzij grote glaspartijen heb je op elk moment zicht op de groene buurt.

Stel je serviceflat zelf samen

  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Oppervlakte van 55 tot 82m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zonnig terras
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
boortmeerbeek assistentiewoningen te koop
assistentiewoningen nieuwbouw boortmeerbeek

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Parking en fietsenstalling

Met 43 parkeerplaatsen is er ruimte zat om je wagen te stallen. Via de Uranusweg zijn er 27 parkeerplaatsen bereikbaar. Via de Bredepleinstraat zijn er 16 plaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen in openlucht zijn te koop in combinatie met je assistentiewoning. Zo ben je altijd zeker van je eigen vrije plek.

Je fiets stallen? Dat doe je overdekt. In de ruime fietsenstalling is je stalen ros of e-bike beschermd tegen weer en wind. Altijd klaar voor het volgende ritje.


indeling assistentiewoning boortse

Thuis in Boortmeerbeek

Te voet, met de fiets, bus of auto: het centrum van Boortmeerbeek is altijd binnen handbereik. Om even te flaneren, een activiteit mee te pikken of de wekelijkse markt te bezoeken ben je zo ter plaatse. Sowieso kies je uit een veelvoud van wandel- en fietspaden in de ruime omgeving.

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider Boortse

03 663 88 07

marie haverbeke brody