investeren in serviceflats boortmeerbeek

Slim investeren in
vastgoed te Boortmeerbeek.

Vanaf een eigen inbreng van € 69.000

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de parkappartementen in Residentie Consilio gegeerd zijn door investeerders. Bovendien is vastgoed tastbaar en zeker. Op korte en lange termijn. Dat kan je van de beurs of rentevoeten op spaarboekjes niet zeggen. ln plaats van op koopkracht in te boeten door de lage spaarrente, kies je met vastgoed voor een zeker rendement.

Een investering met mooie vooruitzichten

ln 2030 is een kwart van de Belgen meer dan 65 jaar oud. Tegen 2050 zelfs de helft. En terwijl het aantal senioren en actieve medioren toeneemt, stijgt ook de vraag naar betaalbare en aangepaste woningen. Arthur speelt hier vandaag al op in. Zo geniet je meteen en elke maand van de huuropbrengsten en later van de meerwaarde na verkoop.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Consilio biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 42.000 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

De overheid promoot investeringen in zorgvastgoed. Voor je investering in erkende en kwaliteitsvolle assistentiewoningen betaal je slechts 12 procent btw. Bovendien hoef je geen onroerende voorheffing te betalen. Dankzij de verschillende overheidsmaatregelen haal je makkelijk een nettorendement tot 5,34 procent.

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

5,34%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 69.000

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Projectbegeleider Boortse

03 663 88 07

marie haverbeke brody