zemst serviceflats te koop

Gezellig wonen
in bruisende Zemst.

Vanaf € 189.000

Zemst

Assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers

Met assistentiewoningen van 53 tot 71 m2 kies je een woning op jouw maat. De inrichting van je keuken en badkamer werd ontworpen door een interieurspecialist. De badkamer is luxueus ingericht. De handige keuken is een streling voor het oog. Alle ergonomische hulpmiddelen zijn standaard voorzien. Op het gelijkvloers en de eerste verdiepingen hebben alle woningen één slaapkamer. Bovenaan vind je serviceflats met twee slaapkamers. Elke assistentiewoning heeft een privaat terras of balkon. Elke flat is volledig ingericht en rolstoeltoegankelijk. De dienstverlening aan huis zorgt voor een heerlijke en zorgeloze tijd.

Lift aanwezig

De zorgmakelaar staat elke dag voor je klaar. Je kan hem of haar altijd bellen op werkdagen, tijdens de werkuren. De zorgmakelaar is heel frequent aanwezig in de residentie of maakt een afspraak met jou. Je kunt op deze ondersteuning rekenen, zowel voor praktische hulp, maar ook als je je zorgen maakt en je nood hebt aan een luisterend oor.

Stel je serviceflat zelf samen

  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Oppervlakte van 53 tot 71m2
  • Mooie badkamer & keuken
  • Zonnig terras
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
zemst assistentiewoningen te koop
badkamer serviceflat zemst
Mooie
afwerking

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Zorg in de nieuwbouw assistentiewoningen

Dankzij het noodoproepsysteem in je eigen appartement geniet je van pure gemoedsrust. Bij nood aan medische hulp duw je op de knop en zonodig wordt er onmiddellijk een verpleegkundige of ziekenwagen ter plaatse gestuurd.
De woonassistent, brengt leven in de residentie en tracht mensen met elkaar te verbinden. Hij of zij zorgt ervoor dat je kan deelnemen aan activiteiten ter bevordering van sociale netwerking. Met al deze maatregelen willen wij je ontzorgen.Indeling naar wens

Nog voor je in de residentie komt wonen, neemt de zorgmakelaar contact met je op en beluistert je vragen en wensen. Hij geeft je advies. Hij legt contacten met diverse facultatieve, lokale diensten en verstrekkers die je ondersteuning kunnen bieden. Of het nu gaat om thuisverpleging, je boodschappen doen of je begeleiden tot bij je favoriete kapper. Hij kan een
rijk aanbod voorstellen:

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper