Brusselsesteenweg 158 te Zemst

Wonen vlakbij het centrum.

In Nestor woon je in het hart van Zemst. Dichtbij het dorp, dichtbij de buurtwinkels en dichtbij de openbare diensten. Verjaardagskaartjes bussen, een theatervoorstelling meepikken of geld afhalen? Je doet het allemaal op wandelafstand van je woning. Onderweg ontdek je architecturale parels zoals de middeleeuwse sluistoren, de Sint-Pieterskerk of een van de vele kastelen in de regio.

Alles vlakbij je serviceflat

De wereld ligt aan je voeten. Nestor is dé uitvalsbasis om de omliggende gemeentes en steden te verkennen. Op amper 6 kilometer bevind je je in het centrum van het gezellige Mechelen. Je raakt vlot op de E19 om koers te zetten naar Antwerpen of Brussel. Of reis je met het openbaar vervoer? Prima. De bushalte is op wandelafstand. Waar wil jij naartoe?

Wandel- en fietsroutes

Je nieuwe assistentiewoning is te koop in Zemst en is een prima startpunt voor een verkwikkende wandeling of een ontspannend fietstochtje. Neem je kleinkinderen mee het Dalemansbos in. Trek samen naar het natuurreservaat Poelenbroek om kikkers te spotten. Of kies voor het jaagpad langs de Zenne als rustige route. Je fietst er richting Vilvoorde of Mechelen. Geniet ervan.

5 troeven van Nestor

  • Gelegen vlakbij het dorpscentrum
  • Winkels in de buurt
  • Nabij de invalswegen
  • Vele fiets- en wandelroutes
  • Goed openbaar vervoer
te koop serviceflats zemst

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper