Zemst

Assistentiewoningen / serviceflats

Nestor omvat 30 erkende assistentiewoningen. Je ontmoet medebewoners voor een praatje in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en geniet van privacy in je eigen woning. Je balkon of terras is het gedroomd verlengde van je flat.

Tijdloze assistentiewoningen te koop

Comfortabel wonen en genieten met goed gezelschap: in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte keuvel je naar hartenlust met de medebewoners of je bezoekers. Met de opwarmkeuken en eetplaats, het sanitair blok en de wasruimte profiteer je van een volledig uitrusting. Heb je toch nog andere noden? De woonassistent is altijd in de buurt. Hij of zij helpt je bij al je vragen en zorgt ervoor dat al je noden en wensen ingewilligd worden.

In het groen van de Brabantse Kouters vind je Nestor. De groene natuur, de gezelligheid van Zemst en de tijdloze architectuur zijn de pijlers van deze hedendaagse assistentiewoningen. Met ruimte voor ontmoeting en een stijlvolle afwerking voel je je zo thuis in de Brusselsesteenweg in Zemst.Met ruimte voor ontmoeting en een stijlvolle afwerking voel je je zo thuis in de Brusselsesteenweg in Zemst.

5 troeven van Nestor

  • Prijzen vanaf 189.000 euro
  • Gelegen nabij het dorpscentrum
  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 52 tot 72 m2
badkamer serviceflat zemst

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Te koop in Zemst: lichtrijke serviceflats

oranje pointer brody

Grote raampartijen voor lichtrijke ruimtes: in Nestor geniet je volop van de zon of de zachte gloed van de maan. In de lichtrijke assistentiewoning is het altijd fijn thuiskomen. Het natuurlijke licht verhoogt je wooncomfort en draagt bij tot je goede gezondheid. Elke dag opnieuw.  Wit pleisterwerk en architectonisch beton maken van Nestor een hedendaags bouwwerk. Het donkere schrijnwerk zet de betonnen terrassen en balkons extra in de verf. De warme materialen vormen de basis voor een tijdloze woonomgeving in het gezellige Zemst.

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

5%RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07