Elke 2 weken een nieuwe podcast

Succesvol investeren in vastgoed met meer waarde

Elke 2 weken ontvangen we een vastgoed expert in onze Brody podcastreeks over succesvol investeren in vastgoed.

 

#5 Btw op vastgoed met Danny Stas

Btw bij vastgoedtransacties kan een enorme wespennest zijn indien we het niet bij aanvang goed aanpakken. Danny Stas is Managing Partner bij Deloitte Legal, het vroegere Laga en is tevens Industry Leader Real Estate voor Deloitte. Hij is een expert op vlak van btw en vastgoed. We vragen aan Danny enkele handvaten voor deze transacties.
#4 Vastgoedbubbel met Celine Janssens

De Belgische vastgoedmarkt kende de afgelopen jaren sterke prijsstijgingen. Ook 2020 was weer een heel sterk jaar. Wij stellen ons daarom de vraag: Zitten we niet in een vastgoedbubbel? Celine Janssens is partner bij Stadim en expert in het waarderen van vastgoed. Wij stelden haar onder andere deze vraag.
#3 Vastgoed rapport 20-21 met Kristof Buelens

JLL, wereldwijd één van de grootste dienstverleners aangaande vastgoed, bracht recent hun spring report 2021 uit over de Belgische vastgoedmarkt. Wij hebben vandaag Kristof Buelens te gast, Director Capital Markets en we bekijken met hem de trends en tendenzen uit dit rapport.
#2 Rentmeesterschap met Rudy Leroy

Rentmeesterschap is bij nieuwe investeerders een relatief onbekend begrip. Wij spraken daarom met Rudy Leroy, om de voordelen van rentmeesterschap voor u als investeerder te kunnen duidelijk maken.
#1 Vruchtgebruik met notaris Jelle Van Hove

Vandaag spreken we met notaris Jelle van Hove over het vruchtgebruik.