We hebben de juiste keuze gemaakt.

Rated 5 out of 5

Ivan en Florine kochten een erkende assistentiewoning in residentie Alex. Een comfortabel nieuwbouwproject in het centrum van Maldegem.

 

Het was de dochter die de bouw van residentie Alex als eerste had opgemerkt. “Surf eens naar de website van Brody”, zei ze. “En dat hebben we dan ook gedaan”. Twee projecten trokken meteen de aandacht: residentie Alex in Maldegem en residentie Oaze in Adegem.

“We speelden al langer met de gedachten om op een dag te verhuizen naar een aangepast appartement.” Door de gezondheidstoestand van Ivan werd die stap versneld.

Als oud-leerkracht kent Florine heel wat mensen in de omgeving van nieuwbouwproject Alex. Ivan had een lichte voorkeur voor de ligging van Oaze. “Maar mijn favoriet restaurant ligt op wandelafstand van Alex, dus ik was snel verkocht”, vult hij aan. Daarbij is de aanwezigheid van de zorgassistent voor deze kopers essentieel.

Florine nam telefonisch contact op met het kantoor van Brody en raakte vervolgens aan de praat met verkoopster Nathalie. “Nathalie heeft ons foto’s van de ruwbouw getoond en wij waren overtuigd. En nu meer en meer nu het helemaal afgewerkt is. Bovendien heeft ze ons geholpen om ons ouderlijk huis te verkopen. Ze is echt een vriendin geworden.”

Ivan en Florine kozen voor een zuidgericht appartement en zijn eind februari verhuisd. Ze deelden hun ervaring met vrienden en familie en ook zij waren onder de indruk van Alex. “Een bevriend koppel heeft het appartement onder ons gekocht. Geweldig, die bekende gezichten! We hebben de juiste keuze gemaakt.
Ga terug naar het overzicht