Nieuwbouw appartementen te koop

Onze nieuwbouwprojecten charmeren zowel bewoners als investeerders. Bekijk ons aanbod appartementen.

Daarom kiest iedereen voor nieuwbouwprojecten

Een ‘golden oldie’ is leuk, maar dit geldt niet voor vastgoed. Wanneer het om investeren in vastgoed gaat, of om uw eigen woning, dan kiest u voor een project met garantie, nieuwe technieken en waardevaste materialen.

Nieuwbouwprojecten charmeren zowel bewoners als investeerders. Deze nieuwbouwappartementen zorgen dan ook voor rendement en meerwaarde, zonder de stress en budgettaire capriolen van verbouwingen. De Wet Breyne biedt bovendien belangrijke waarborgen bij dergelijke sleutel-op-deur projecten of kopen op plan.

Brody nodigt u graag uit om te grasduinen tussen onze instapklare nieuwbouwprojecten te verkennen.

Rendement en meerwaarde nieuwbouw overtuigen investeerders

Als investeerder wilt u eerst en vooral een correcte prijs-kwaliteitsverhouding bij de aankoop van vastgoed. U let uiteraard op de prijs, maar er is meer waar u rekening mee houdt:

Huurders verkiezen namelijk een nieuwbouw appartement boven een verouderde woonst. Investeren in een nieuwbouwproject betekent voor u een groter aanbod huurders, gemakkelijke verhuurbaarheid en hogere huuropbrengsten. Uw maandelijkse huurinkomsten liggen beduidend hoger bij nieuwbouwprojecten.

Verder wil u absoluut problemen met huurders vermijden. Bij een bestaande woning riskeert u maandelijks of zelfs wekelijks telefoontjes te krijgen met klachten van uw huurders: hier een lek, daar iets kapot, torenhoge energiefacturen,… Deze huurdersellende kan u vermijden door te kiezen voor zorgeloze nieuwbouw projecten.

Ook bij het kopen van een eigen appartement als nieuwe thuis wil u de kwaliteit en zekerheid, die enkel nieuwbouw u kan bieden.

Bij uw keuze voor nieuwbouw denkt u eveneens aan de toekomst: bij een herverkoop wil u immers maximale meerwaarde realiseren. Binnen pakweg 15 jaar is uw huidige nieuwbouw nog steeds een recent appartement in prima staat. Kandidaat-kopers zullen in de rij staan en een mooi bedrag neertellen voor uw appartement. Wat denkt u dat kandidaat-kopers zullen vinden van een ondertussen erg oude woonst? Toch maar nieuwbouw voor investeerders dus.

Koopt u graag een kat in een zak?

Niemand wil andermans ellende overkopen. Zeker niet in de vorm van een verouderd huis met allerlei gebreken. Dergelijke ‘kat in een zak’ kopen is een groot risico nemen. Die ‘kat’ heeft namelijk gemene klauwen:

Wie het zelf al heeft meegemaakt, of zijn oor te luister legt, weet dat verbouwen vooral stress betekent. Tijd om alles te coördineren en op te volgen is er te weinig. Frustraties groeien omtrent werklui die zich niet aan afspraken houden, enzovoort. Deze stress is onbestaande bij nieuwbouw, waar professionals alles voor u coördineren.

Een bestaand appartement is bij aankoop inderdaad soms wat goedkoper dan nieuwbouw. Maar vergis u niet. De noodzakelijke verbouwingen en renovaties om uw aankoop woon-of verhuurklaar te krijgen kosten meestal veel tijd (zonder huuropbrengsten!), bloed, zweet en tranen. Renoveren neemt bovendien een enorme hap uit uw budget. Denk aan een slecht dak dat vervangen moet worden, verouderde elektriciteitsleidingen en loodgieterij, de noodzaak van een nieuwe keuken en badkamer,… En wat met de slechte isolatie en verluchting van ouder vastgoed, om van vochtproblemen nog maar te zwijgen?

Renoveren betekent helaas vaak een budgettaire aderlating, waar de omvang trouwens niet van te voorspellen is. Het vooropgestelde budget wordt bij verbouwingen van bestaande appartementen bijna steeds overschreden. Meestal kost een te renoveren woning aan het einde van de helse verbouwingsrit even veel of zelfs meer dan een nieuwbouw woning. En dan bezit u nog maar ‘opgelapt’ vastgoed, in plaats van de kwaliteit van een nieuw gebouwd appartement, waarvan u de exacte kostprijs op voorhand kent.

Houdt u misschien wel van katten, maar koopt u liever geen ‘kat in een zak’, dan kiest u voor de kwaliteit en zekerheid van een nieuwbouwappartement gerealiseerd door Brody.

Nieuwbouwappartement: een frisse start met garanties

Een nieuwbouwappartement is een frisse start. Dit, op maat van uw persoonlijke wensen en met net zo veel eigen inbreng als u zelf wenst. De kwaliteitsmaterialen, slimme indeling en vooral de strenge energie- en isolatienormen waar Brody-appartementen aan voldoen zijn echte troeven.

De Wet Breyne biedt daarenboven zekerheid en garanties aan kopers op plan bij nieuwbouwprojecten. U weet waar u aan toe bent. U bent zeker van naleving van de afgesproken prijs (slechts te betalen naargelang de werken vorderen) en uitvoeringstermijn. Daarbij krijgt u financiële waarborgen. Redenen te meer om voor uw investering te rekenen op een nieuwbouw appartement.

Brody is uw specialist!

Kiest u bewust voor nieuwbouw, dan is Brody uw uitgelezen bouw- en investeringspartner.