Ninove

Appartementen rond binnenplein

Residentie Belleman is een hedendaags en modern nieuwbouwproject bestaande uit 2 aparte gebouwen die samen 45 appartementen tellen. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers worden hier aangeboden. De architect maakt met zorg een keuze in structuur en kleur, rekening houdend met het estetisch uitzicht van het gebouw. Een aangenaam binnenplein maakt deze residentie tot een groen geheel. Afhankelijk van de keuze van uw appartement varieert de grootte van 63 m² tot 118 m².

Privacy en maximale lichtinval

De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen met elk een aparte inkomzone, dit biedt veel privacy aan de bewoners. In alle appartementen zorgen grote ramen voor een maximaal lichtinval.

Er werd veel aandacht geschonken aan een groen aangename gedeelte achter de gebouwen, waarop u zicht hebt vanaf de terrassen. Naar afwerking toe is enige persoonlijke inbreng tevens mogelijk, wat personalisering per appartement in de hand werkt.

5 troeven van Belleman

  • Prijzen vanaf 179.000 euro
  • Gelegen een binnentuin
  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 88 tot 119m2
appartementen ninove nieuwbouw
Topligging
bij centrum

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in nabij het centrum van Ninove

oranje pointer brody

Residentie Belleman situeert zich op de hoek – Preulegem / Gentsestraat, in een residentiële omgeving, op wandelafstand van het centrum en station van Ninove. De stad Ninove heeft een groot aanbod aan onderwijsinstellingen, uitgebreid openbaar vervoer en organiseert heel wat culturele activiteiten.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,71%RENDEMENT

Nog vragen? Contacteer mij

Sebastian Rubin

Klantenbegeleider Belleman

03 663 88 07