Maldegem

Assistentiewoningen en appartementen

Tijdloze architectuur en prachtig groen op een boogscheut van het centrum. Dat is Alex in Maldegem. Dit uniek woonproject in de Bloemestraat combineert gezellige en uitgeruste assistentiewoningen met ruime gezinsappartementen. Met glooiende tuinen en zonovergoten terrassen geniet je ten volle van de rustige omgeving. Op stap in of buiten Maldegem? Vanuit Alex ben je vlot op weg.

Tijdloze assistentiewoningen te koop

Met hun contrasterende kleuren en materialen hebben de residenties van Alex een tijdloze uitstraling. De witte en lichtgrijze gevelstenen flirten met het vergrijsd hout. De terrassen in architecturaal beton laten ruimte voor de zwarte balustrades en buitenschrijnwerk. De unieke gevelaccenten in diverse tinten van plaatmateriaal maken de uitnodigende look af.

5 troeven van Alex

  • Prijzen vanaf 218.500 euro
  • Gelegen nabij de markt
  • Kies voor 2 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 81 tot 86 m2
Bekijk de
video hier

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Te koop in Maldegem: lichtrijke leefruimtes

oranje pointer brody

Dankzij de grote glaspartijen geniet je van heerlijk natuurlijk licht. Je assistentiewoning of appartement baadt van ’s morgens tot ’s avonds in een levendige gloed. De grote ramen geven je woning een moderne uitstraling. Vanuit de lichtrijke leefruimtes krijg je een uitgestrekt zicht op Maldegem.

De lichtrijke residenties van Alex, te koop in Maldegem, hebben een groendak. Duurzaam, aangenaam en gemakkelijk. Het zachte uiterlijk zorgt voor rust en de groene kleur voor een fris uitzicht.

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

6,2%RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Nathalie Claeys

Sales consultant

03 663 88 07