Bloemestraat 15 te Maldegem

Wonen vlakbij de markt.

Kies voor een assistentiewoning of appartement in een rustig plekje vlakbij het centrum van Maldegem. Het bruisend dorpshart en de historische gebouwen geven de gemeente een bijzondere en warme uitstraling. Verweven met de groene valleien van de streek en aandacht voor traag verkeer, geniet je er zorgeloos van de omgeving en de rust.

Alles vlakbij je appartement

In het centrum van Maldegem vind je heel wat plekjes om gezellig te keuvelen, lekker te eten en zorgeloos te shoppen. En dat alles op luttele minuten van je woning. Je hebt ook supermarkten, het postkantoor, de sporthal, het ziekenhuis, het openbaar zwembad en zelfs een in- en outdoor golfterrein vlakbij. Deze appartementen in Maldegem zijn een ideale uitvalsbasis voor elke dag.

Meteen op weg in Maldegem

Niet alleen het centrum van Maldegem, ook het station is vlakbij. Op 15 minuten wandelen neem je de trein. Met de bus is het nog gemakkelijker. Even gezellig naar Brugge, Knokke of Gent? Via de N44 heb je een directe aansluiting met de diverse autosnelwegen.

Parkeren zonder zorgen

In de ruime ondergrondse parking vind je met gemak een plekje voor je auto. Vanaf de Bloemestraat bereik je maar liefst 51 parkeerplaatsen. Nog eens 23 extra vrije buitenparkeerplaatsen zorgen voor voldoende parkeergelegenheid. Ook je gasten vinden er vlot een plaatsje.e

5 troeven van Alex

  • Gelegen vlakbij de markt
  • Winkels in de buurt
  • Nabij de invalswegen
  • Vele fiets- en wandelroutes
  • Goed openbaar vervoer
maldegem te koop appaertementen

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper