Boortmeerbeek

Erkende assistentiewoningen

Tussen het groen en tijdloze architectuur profiteer je van een heerlijke tijd in Boortmeerbeek. De 88 assistentiewoningen in Boortse combineren zorg, hoogstaande materialen en zorgeloos wonen op een toegankelijke locatie.

Genieten van de zon en natuurlijk licht. Met grote ramen, inclusief uitgebreid schuifraam breng je buiten naar binnen. De overvloedige lichtinval laat je heerlijk ontwaken en de hele dag profiteren van natuurlijk licht. De grote raampartijen bieden een schitterend zicht op de groene omgeving.

Mooie keuken en badkamer

Kies zelf de kleuren en materialen van je afgewerkte keuken en wees meester van elke situatie. Je assistentiewoning is uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Van opbergruimte tot kookgedeelte. Ergonomisch, praktisch en aanpasbaar. Kom tot rust en start je dag in je aangepaste badkamer. Je badkamer is volledig geïntegreerd in het totaalconcept van je assistentiewoning. Ergonomische hulpmiddelen maken je leven nog aangenamer en zijn netjes in het interieur verwerkt.

5 troeven van Boortse

  • Prijzen vanaf 169.000 euro
  • Gelegen in aangelegd park
  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 54 tot 85m2
assistentiewoningen nieuwbouw boortmeerbeek
Bekijk onze
sfeer video

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Rustig wonen in Boortmeerbeek

oranje pointer brody

Hier kom je tot rust en geniet je van elke dag. Aangepast aan je leven en je kunnen zijn alle voorzieningen dicht in je buurt. Slenter langs het gezellige dorpsleven of zoek de uitdagingen op: in Boortse ligt de wereld aan je voeten.

Flaneren langs de wandelwegen, slenteren in de groenzone of een spelletje petanque met vrienden en buren. De uitgebreide natuur tussen de residenties ademt een en al rust. Streekeigen bomen en struiken zorgen voor diversiteit en een prachtige omgeving. De aangelegde petanquevelden en uitnodigende banken zijn de ideale locaties om even te verpozen.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

5,34%RENDEMENT

Nog vragen? Contacteer mij

Bart Croonenborghs

Sebastian Rubin

03 663 88 07