Alsemberg

Erkende assistentiewoningen

Arthur is een woonproject met 52 erkende assistentiewoningen onderverdeeld in 2 gebouwen met eigen parkeergelegenheid voor wagens en fietsen. Het project ligt in dorpskern van Alsemberg 

Comfortabele assistentiewoningen

Op het gelijkvloers sluit een polyvalente, gemeenschappelijke ruimte naadloos aan bij de fraaie buitenaanleg. Deze ruimte biedt aangename zit- en eetgelegenheden: een ideale plek voor tal van activiteiten. Er is aangepast sanitair en ook de woonassistent krijgt hier een afzonderlijk bureau. De ruimte geeft uit op een zuidgericht zonneterras en op een private, groene binnentuin.

Elke woongelegenheid beschikt over een grote leefruimte in direct contact met een moduleerbare slaapruimte, een ingerichte keuken, aangepast sanitair en een buitenterras voor optimaal buitenzicht naar de gemeenschappelijke tuin.

De parkeervoorzieningen voor wagens, fietsen en elektrische scooters worden op het gelijkvloers onder de voorste bebouwing voorzien.

5 troeven van Arthur

  • Prijzen vanaf 199.000 euro
  • Erkende assistentiewoninge
  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Naast park Alsembergse Beemd
  • Oppervlakte van 59 tot 75m2
Bekijk onze
sfeer video

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Topligging in het centrum van Alsemberg

oranje pointer brody

Het project is rustig gelegen achter de Aldi in Alsemberg. Via de Dam is het project – veilig en verkeersvrij –verbonden met de handelszaken aan de Alsembergsesteenweg. Aan de overzijde ligt een groengebied dat wordt ingericht als park Alsembergse Beemd. Een gemengde buurt met een zeer goede mix in een waardevolle leefomgeving!

Alsemberg in het centrum van België en maakt deel uit van het heuvelachtige en beboste gebied tussen Zenne en Zoniën. Het is een zeer groene gemeente, vermaand om de lekkere Lambiek.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

5,84%RENDEMENT

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Arthur

03 663 88 07