Voltooiing keldervloer voor nieuwbouwappartementen Sering te Lokeren

PROJECT VAN DE MAAND :

Onlangs rondde de aannemer het leggen van de keldervloer volledig af, voor de nieuwbouwappartementen Sering te Lokeren. De volledig opbouw van dit project kan nu echt van start gaan. Reeds nu al 75 % verkocht.

Residentie Sering telt 31 hedendaagse appartementen, en zijn bereikbaar via de Molenstraat of ’t Zand.. Met 4 inkomhallen staat privacy en mobiliteit hier centraal. U kan kiezen voor een comfortabel 1 of 2 slaapkamerappartement en u geniet van een zonnig terras of tuin en een eigen berging.

Sering springt in het oog dankzij het uitnodigend karakter.Voor een aantrekkelijke natuurlijke lichtinval in elk  appartement wisselen ruime raampartijen elkaar naadloos af . De warme lichtstralen stimuleren een gemoedelijke sfeer en gezellige momenten.

Een hoogstaande afwerking met hedendaagse materialen. Interieur en exterieur vloeien naadloos in elkaar en versterken de moderne en stijlvolle architectuur.

Geniet zorgeloos van de gezelligheid van Lokeren en de groene omgeving vol natuur. Kies voor een appartement waar het heerlijk en comfortabel wonen is.

Laat u informeren over de nog interessante appartementen te koop in dit top project.  Wacht niet en bel 03 663 88 07 of mail ons.