Veiligheid een hoofdzaak bij Brody, daarom dragen wij altijd een veiligheidshelm!

Knappe koppen dragen altijd een veiligheidshelm.

Onze projectleiders zien nauwgelet toe op alle details van onze nieuwbouwprojecten. Want bij de oplevering van uw nieuwbouwappartement of assistentiewoning moet alles pikobello zijn!

Telkens wanneer onze projectleiders een bouwwerf betreden wordt er naar de veiligheidshelm gegrepen. Niet onbelangrijk want alle bouwwerven zijn stuk voor stuk locaties waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Een baksteen die valt, een stelling in opbouw …

Daarom beschermen we onze werknemers zo goed mogelijk. Door regelmatig nieuwe helmen te kopen bijvoorbeeld. Elke helm heeft immers een houdbaarheidsfactor en zodra hij barstjes vertoont, een slag opvangt of is gevallen, is het tijd voor een nieuwe. Onze projectleiders pronken vanaf vandaag met een nieuw kraakwit exemplaar op hun hoofd.

Wist je dat de kleur van de helm een betekenis heeft? Witte helmen sieren meestal de hoofden van leidinggevenden of van iemand van het bouwmanagement. De kleuren voor de werknemers verschillen van onderneming tot onderneming. De Brody projectleiders herken je aan het oranje logo.