Succesvol investeringsevent te Maldegem over assistentiewoningen

Geïnteresseerde investeerders kwamen gisteren hun oor te luisteren leggen op het investeringsevent te Maldegem. 3 onafhankelijke experten gaven hun visie over investeren in assistentiewoningen.

Vastgoed is een stabiele belegging met uitstekende return on investement. Maar de vraag rijst of erkende assistentiewoningen werkelijk de droom van elke belegger zijn, de meest veelbelovende niche van de vastgoedmarkt?

De economische en juridische experts deelden hun professionele inzichten hierover in heldere uiteenzettingen:

  • Ivan Van de Cloot, chief economist Itinera beet de spits af met een betoog over “vergrijzing en nood aan een eigen zorgwoning”.
  • Philippe Janssens, Executive Professor Real Estate had het over “investeren in vastgoed”.
  • Guy Van den Branden, advocaat burgerlijk en handelsrecht, gaf interessante informatie over “Gesplitste aankoop, successieplanning en schenking”.
  • Jelle Strijbos, commercieel directeur bij Brody, sloot de uiteenzetting af met een presentatie over  investeringsvastgoed te Maldegem

Dit event vond plaats in een aangenaam kader bij  Huyze De Baere op een boogscheut van ons nieuwbouwproject te Maldegem. Aansluitend werd een receptie aangeboden met hapje en drankje en de mogelijkheid om verder vragen te stellen aan ons commercieel team.

Kon u niet aanwezig zijn op dit investeringsevent te Maldegem? Geen probleem. Mail ons en wij houden u op de hoogte van komende investevents.