Projectgronden gezocht in Vlaanderen en Brussel

Bezit u bouwgrond die u wil verkopen? Bent u de eigenaar van een verkavelbare oude fabriekssite? Heeft u een afbraakpand of nog onbebouwde projectgronden voor ontwikkeling? Laat het ons weten. Als projectontwikkelaar zijn wij altijd op zoek naar interessante kavels bouwgrond in Vlaanderen en Brussel. Allereerst luisteren we graag naar wat u wil aanbieden. Vervolgens bekijken we samen het potentieel van de projectgrond. En tenslotte doen we dit grondig, discreet en tegen een correcte vergoeding.

Al gedacht aan een vastgoedruil?

Meer en meer grondeigenaars stellen hun grond ter beschikking van een ontwikkelaar. Die bouwt er dan een modern nieuwbouwproject op, bestaande uit appartementen of assistentiewoningen. In ruil kan de eigenaar op dezelfde locatie en zonder één euro te investeren beschikken over één of meerdere gloednieuwe, energiezuinige appartementen. Die nieuwbouwappartementen leveren de ex-grondeigenaar niet alleen een mooie jaarlijkse huurwaarde op. Ook geniet u van een sterke meerwaarde van vastgoed.

Waarom uw projectgronden aan Brody verkopen?

Brody is al sinds 1996 een gevestigde projectontwikkelaar met een solide financiële basis. De afgelopen jaren realiseerden we met een team van 25 vastgoedspecialisten reeds meer dan 2000 nieuwbouwappartementen. Daardoor weten we heel goed wat kavels tot de perfecte projectgronden maakt. Of u nu dus uw bouwgrond wil verkopen, ruilen of samen ontwikkelen. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Heeft u vragen over onze aanpak voor projectgronden? Bent u op zoek naar een betrouwbare partij? Contacteer ons nu!