Opendeurweekend Arthur op 27 en 28 juni

U bent van harte welkom op de opendeurdagen van nieuwbouwproject Arthur te Hallesesteenweg 70 in Alsemberg. We ontvangen u graag op afspraak, op zaterdag 27 en zondag 28 juni.

3 jaar gratis diensten

Bent u op zoek naar een comfortabele serviceflat?

Bij de aankoop van een assistentiewoning in Alsemberg bieden wij u maar liefst 3 jaar gratis zorgdiensten aan. Deze aankoop is ook fiscaal interessant. Zo geniet u van:

  • een btw voordeel van 9%
  • u betaalt geen onroerende voorheffing

Deze actie is geldig tot 31/08/2020 bij de aankoop van een assistentiewoning in dit project. Deze tijdelijke actie geldt op een beperkt aantal appartementen.

Bezoek het modelappartement

Op afspraak, veilig in 3 stappen

STAP 1: Maak een afspraak
Boek een afspraak voor de opendeurdag op de dag en het uur dat u past:

  • via de website is niet meer mogelijk
  • of via telefoon op het nummer: 0473 53 26 07

STAP 2: Kom op tijd
Om iedereen maximaal te kunnen informeren vragen wij u om stipt op de afspraak aanwezig te zijn in het modelappartement van nieuwbouwproject Arthur.

STAP 3: Laat u informeren
Onze collega Karla beantwoordt graag al uw vragen over deze assistentiewoningen tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij zorgen voor u, zorgt u voor ons?

Wij nemen voldoende maatregelen om uw bezoek veilig te laten verlopen. Zo ontmoet onze verkoper u graag met handschoenen, een mondmasker en een ontsmettende handgel. Bovendien maken we gebruik van een plexischerm in de verkoopunit.

Vervolgens willen we u vragen om alleen (of met maximaal 2 personen) op de afspraak aanwezig te zijn. Op die manier kunnen we ons werk veilig verderzetten. Breng indien mogelijk uw eigen mondmasker mee en volg tijdens de afspraak altijd de aanwijzingen van de makelaar.

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen.