Opendeurdag 20 & 21 oktober : Maak kennis met de nieuwbouwappartementen van CONSILIO te Eeklo !

Kom een kijkje nemen tijdens de opendeurdag van de nieuwbouwappartementen Consilio.

Kom alles te weten over deze nieuwbouwappartementen te Eeklo.

Wonen in het groen met een heerlijk uitzicht. Dat is Consilio in Eeklo. Het unieke woonproject in de Katoenstraat combineert eigentijdse toparchitectuur met hedendaagse appartementen aan de rand van deze gezellige stad. Omgeven door een nieuw aangelegd park kom je hier heerlijk tot rust. Met zonnige terrassen en tuinen profiteer je maximaal van het zicht en de groene omgeving.

Het nieuwbouwproject telt 43 comfortabele appartementen in een unieke parkomgeving. Consilio combineert de voordelen van de stad met de rust van de natuur. Elk appartement telt 2 of 3 slaapkamers en varieert in oppervlakte: van 86 tot 111 vierkante meter. In welke residentie je je ook thuis voelt, licht en ruimte zijn altijd een constante.

Je bent welkom op zaterdag 20 en zondag 21 oktober, tussen 11u en 15u op de site gelegen op de hoek van de Hendrik Consciencestraat en Guldensporenstraat.  De verkoopsconsulenten geven graag een woordje uitleg over het volledige project en wat je kan verwachten.

Indien je liever op een ander tijdstip een vrijblijvende afspraak maakt, geen probleem, dat kan via 03 663 88 07 of via mail.