Opendeur in residentie Siroop op 12, 13 en 16 december

Binnen blijven is het nieuwe uitgaan en een warme, comfortabele thuis is dan ook belangrijker dan ooit. We overtuigen je graag van onze kwalitatieve appartementen met meer-waarde in een gloednieuwe wijk.

Bezoek de stroopsite in Borgloon

Je bent van harte welkom op de opendeurdagen van nieuwbouwproject ‘Siroop’ in Borgloon. We informeren je graag in alle rust, op zaterdag 12 en zondag 13 december van 10-16u.  *Wegens groot succes hebben we extra tijdslots toegevoegd en ontvangen we je eveneens op woensdag 16 december.

Op afspraak, veilig in 2 stappen:

STAP 1: Maak een afspraak voor het opendeurweekend

Boek een afspraak op de dag en het uur dat jou past:
• via de website www.brody.be/opendeur-siroop
• of via de telefoon op het nummer 0486 29 07 59

STAP 2: Kom op tijd

Om iedereen maximaal te kunnen informeren vragen wij je om stipt op de afspraak aanwezig te zijn op de bouwgrond aan het Stationsplein te Borgloon. Tegenover de Stroopfabriek.

Onze projectadviseur

Maak kennis met Koen, onze nieuwe Sales Manager Nieuwbouw.

Of je nu op zoek bent naar een slimme belegging of een warme thuis, Koen heeft er alle kaas van gegeten. Hij behaalde een postgraduaat in vastgoedkunde en deed ruim 13 jaar ervaring op in de verkoop van vastgoedprojecten. Hij begeleidt je dan ook graag in jouw zoektocht naar de beste investering en informeert je graag over dit project.

Welkom bij het team en veel success!

Koop zorgeloos vastgoed met meer-waarde bij Brody:

  • Centraal gelegen in het centrum
  • Fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • Op een boogscheut van de snelweg
  • Openbaar vervoer op wandelafstand
  • Alle voorzieningen in de buurt

Ontvang je graag meteen meer informatie over dit project? Laat je gegevens achter en onze adviseur neemt spoedig contact met je op.