Opendeur in residentie Sering op 16 en 17 januari

Rustig wonen in het gezellige Lokeren. Dat kan in één van de laatste drie nieuwbouwappartementen van residentie Sering. Door de ruime raampartijen geniet je er van veel lichtinval. Via de Molenstraat rijd je vlot de ondergrondse parking binnen. Veilig en comfortabel je bezittingen of fiets opbergen, doe je in de ruime berging en fietsenstalling onder het complex.

Bezoek het modelappartement

Je bent van harte welkom op de opendeurdagen van nieuwbouwproject Sering in Lokeren. We informeren je graag in alle rust en op afspraak over onze laatste 3 gelijkvloers appartementen, op zaterdag 16 januari van 11-15u en zondag 17 januari van 11-15u.

Wij zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen (mondmaskers, handgels en plexischerm) zodat je veilig en in alle rust informatie kunt inwinnen over deze appartementen met 1 of 2 slaapkamers.

Op afspraak, veilig in 2 stappen

STAP 1: Maak een afspraak voor het opendeurweekend

Boek een afspraak op de dag en het uur dat u past:
• via de website www.brody.be/opendeur-sering
• of via de telefoon op het nummer 0485 20 29 13

STAP 2: Kom op tijd

Om iedereen maximaal te kunnen informeren vragen wij u om stipt op de afspraak aanwezig te zijn in het modelappartement van nieuwbouwproject Sering. We kijken er naar uit je te mogen ontvangen te Molenstraat 10 in Lokeren.