Nieuwbouwproject Consilio te Eeklo opent zijn deuren op 15 en 16 juni

Opendeurdag nieuwbouwproject Consilio te Eeklo op 15 & 16 juni

Op de site van nieuwbouwproject Consilio te Eeklo zijn jullie van harte welkom op de opendeurdagen die worden georganiseerd op 15 en 16 juni, telkens tussen 11u en 15u.  Alsook het gezellige gelijkvloers modelappartement wordt opengesteld om een kijkje te nemen. De verkoopsconsulenten geven jullie graag een volledig uitleg en de mogelijkheden binnen dit prachtig project.

Wonen in het groen met een heerlijk zicht, dat is Consilio in Eeklo. Het unieke woonproject in de Katoenstraat (op de hoek met Hendrik Consciencestraat en Guldensporenstraat ) combineert eigentijdse toparchitectuur met 43 hedendaagse appartementen aan de rand van de stad. Omgeven door een nieuw aangelegd park kom je hier heerlijk tot rust. Elk appartement telt 2 of 3 slaapkamers en heeft een ruim zuid gericht terras of eigen tuin waar het heerlijk vertoeven is.

Reeds meer dan 75 % VERKOCHT, dus wacht niet te lang is de boodschap. Prijzen vanaf 215.000 €.

Wenst u ook nog een luxe nieuwbouwappartement in een unieke parkomgeving? Kom dan zeker langs op zaterdag 15 of zondag 16 juni tussen 11u en 15u. Indien belet die dagen, vraag dan vrijblijvend meer informatie, bel ons op 03 663 88 07 of mail.