Nieuwbouwappartementen Agaat te Knokke onder dak

PAND VAN DE MAAND : een blik op de werken van nieuwbouwappartementen AGAAT te Knokke

Dit nieuwtje willen we jullie niet onthouden… Deze week startte de aannemer met het leggen van de dakstructuur voor de appartementen in de E. Verheyestraat. En aan het Gemeenteplein zijn alle wanden opgetrokken van de eerste verdieping en kortelings vatten de afdekkingswerken aan.

Residentie Agaat dat zijn 22 luxueuze nieuwbouwappartementen, in het centrum van Knokke. Dit nieuwbouwproject biedt een ideale bereikbaarheid, zonnige terrassen en hoogstaande afwerking. Daarom wordt het voor u heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij deze vernieuwende en tijdloze architectuur.

De dynamische architectuur maakt van nieuwbouwappartementen Agaat een luxueuze blikvanger in Knokke.  De levendige gevel is een combinatie van stijlvolle materialen en grote glaspartijen.  Residentie Agaat valt op dankzij een vernieuwende en tijdloze kijk op exclusief wonen. Zonnige terrassen met een zuidoostelijke of westelijke oriëntatie wisselen het strakke lijnenspel af.

Informeer snel naar de interessante mogelijkheden in dit top project aan zee want reeds 60 % werd verkocht. Wacht niet te lang en bel nu 03 663 88 07 of mail ons.